Wysłany: 2021-09-13, 08:33 Brak przeciw mgłowych przednich świateł.
Witam.
Logan II 2018.
Zdemontowano mi do lakierowania przedni zderzak i zamontowano ponownie. Po tym nie świecą światła przeciwmgłowe przednie. Bezpieczniki całe, wtyczki do lamp z tego co widzę podpięte. Gdzie szukać przyczyny, zakładając,że nie uszkodzono mi wiązek. Czy dostęp do lamp p.mgielnych jest tylko poprzez demontarz zderzaka, czy dojdzie się bez demontarzu?
Jestem w trasie zarobkowo i nie zabardzo mam jak grzebać dlatego proszę o pomoc trochę na skruty.
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1956 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2021-09-13, 09:49
Wiązka halogenów jest łączona na wtyczkę, obstawiam, że podczas montażu po prostu jej nie podłączyli. Wpisz sobie w google, wiązka halogenów przód Dacia Logan II i zobaczysz jak ona wygląda. Później spróbuj po wiązce od halogenów dojść gdzie idzie i sprawdź czy faktycznie jej nie podłączyli ewentualnie jedź tam gdzie demontowali zderzak i niech poprawiają.
Wiązka halogenów jest łączona na wtyczkę, obstawiam, że podczas montażu po prostu jej nie podłączyli. Wpisz sobie w google, wiązka halogenów przód Dacia Logan II i zobaczysz jak ona wygląda. Później spróbuj po wiązce od halogenów dojść gdzie idzie i sprawdź czy faktycznie jej nie podłączyli ewentualnie jedź tam gdzie demontowali zderzak i niech poprawiają.
Dzięki za podpowiedź. Ściągnąłem obraz wiązki, obmacałem i okazało się, że tylko nie docisnęli wtyczki. Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez michhallski 2021-09-13, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum