Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3949 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2021-12-20, 08:31
Przecież tu nie ma żadnej reguły, nawet w egzemplarzach tego samego rocznika. Chyba od 2018/2019r zmieniła się ogólnie blacharsko cała wnęka wlewu i od wtedy część ma klapkę wlewu paliwa otwieraną po staremu, "z palca" a część dźwignią przy fotelu kierowcy. Te otwierane "z palca" mają korki zamykane na kluczyk i na pewno bez linki. Te otwierane dźwignią mogą mieć korki zamykane na kluczyk bez linki, albo bez kluczyka i wtedy mogą być na lince.
Marka: Dacia
Model: Sandero II
Silnik: 1 SCe
Rocznik: 2018 Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Lis 2021 Posty: 172 Skąd: centralna Polska
Wysłany: 2021-12-20, 19:27
Mam klapkę otwieraną na palec, korek na kluczyk, żadnej linki, zawieszki nie sprawdzałem. Teraz muszę chyba jeździć tankować głęboką nocą, bo to straszny obciach otwierać klapkę paluchem a korek kłaść na instrybutorze... Jak żyć, panie premierze?
Jeździć Dacią, to dla niektórych obciach. Ale ci co się ze mnie śmiali, nabrali juz respektu. W Sandero III, też mam kluczyk do korka i chyba jest to jedyne obciachowe rozwiązanie w tym aucie. Choć jest też kilka wyjatkowo upierdliwych, a najbardziej przesłony słoneczne, które nie wiedzieć czemu ktoś kompletnie schrzanił w stosunku do Sandero II.
Ostatnio zmieniony przez Michał B24 2021-12-20, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum