Widzę że u was troszkę chyba lepiej rozwinięty temat Media Nav niż u nas więc szukam tutaj pomocy bo ręce opadają...
Clio 2014 MediaNav podstawowa wersja
U mnie problem jest taki radio działa ok+ funkcjonowanie z telefonem można powiedzieć że również ok. Łączy się, odbiera wybiera połączenia lecz tutaj już mamy psikus. Czy w swoim telefonie czy od żony nie zależnie kto jedzie autem, w aucie rozmówce słychać bardzo dobrze natomiast w słuchawce jest buczenie albo cisza. Wymieniłem mikrofon na oryginalny, podniosłem soft na tyle ile to jest możliwe w własnym zakresie i dalej nic...
Wkurza mnie to bo nawet jadąc słuchając muzyki z telefonu trzeba Zaraz się przełączać na telefon bo się nie da rozmawiać a po to jest ta funkcja w aucie...
Stoję już przed myślą zakupu radia mm2 evolution ale znowu musiałbym mieć moduł bic dołożony żeby to współgrało jak należy więc kolejne koszty a może problem leży gdzieś indziej... Wiem, że te radio jest ogólnie kiepskie to rozmów+ ten mikrofon ale ludzie jakoś żyją i jeżdżą, nawet cicho bo cicho ale nie gdy słychać buczenie....
Problem w tym że nie mam nawet do kogo zbytnio podjechać j siebie na Śląsku podłączyć radio na podmianke i zobaczyć... Bo jeżeli mikrofon nowy nic nie dał, dalej buczy to raczej wiązka też będzie ok bo skąs ten sygnał idzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum