Marka: Dacia
Model: Bigster
Silnik: 155 KM 1.8 Full Hybrid
Rocznik: 2025
Wysłany: 2025-08-13, 13:15 Sparowanie My Dacia z telefonu z My Dacia na ekranie Bigster
Nie potrafię zalogować się do My Dacia na ekranie monitora w samochodzie. Wpisuję login i hasło ( takie jak w telefonie) i wychodzi komunikat, że zalogowanie jest niemożliwe.
Telefon sparowałem z Android Auto. Nawigacja z telefonu działa mi na ekranie. Zapytałem AI, to mi odpowiedział, że muszę usunąć samochód z My Dacia w telefonie?? i dopiero wtedy będę mógł się zalogować do samochodowego My Dacia ;-(
Wysłany: 2025-08-14, 14:54 Re: Sparowanie My Dacia z telefonu z My Dacia na ekranie Big
zagore1 napisał/a:
Zapytałem AI, to mi odpowiedział, że muszę usunąć samochód z My Dacia w telefonie?? i dopiero wtedy będę mógł się zalogować do samochodowego My Dacia ;-(
Taka informacja jest także na stronie Renault - jest instrukcja logowania do samochodu gdzie wyraźnie zanaczyli że trzeba usunąć samochód z aplikacji na telefonie. Więc AI nie potrzebne tylko czytanie instrukcji.
Marka: Dacia
Model: Bigster
Silnik: 155 KM 1.8 Full Hybrid
Rocznik: 2025
Wysłany: Wczoraj 8:47 Re: Sparowanie My Dacia z telefonu z My Dacia na ekranie Big
sobol1976 napisał/a:
zagore1 napisał/a:
Zapytałem AI, to mi odpowiedział, że muszę usunąć samochód z My Dacia w telefonie?? i dopiero wtedy będę mógł się zalogować do samochodowego My Dacia ;-(
Taka informacja jest także na stronie Renault - jest instrukcja logowania do samochodu gdzie wyraźnie zanaczyli że trzeba usunąć samochód z aplikacji na telefonie. Więc AI nie potrzebne tylko czytanie instrukcji.
Podłączyłem telefon przewodem przez gniazdo USB i logowanie się powiodło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum