Kupiłem niedawno "polski salon" Dokkera 1.6sce 2019, gdyż nie było zbytniego wyboru na rynku, wziąłem co było z zamiarem doposażenia. Dokupiłem między innymi kompletną klimatyzację z którą aktualnie walczę, i przydały by mi się jakieś schematy elektryczne, a konkretnie to dokładny opis złącz sterownika silnika EMS3125. Musze wpiąć do niego czujnik ciśnienia i wziąć sygnał na załączenie kompresora. Niestety w internecie nie dokopałem się do niczego sensownego, poza głupotami AI, który za każdym zapytaniem wymyśla inne piny.. Jak ktoś pomoże ze schematami to zrobię jakieś DIY na forum jak by ktoś chciał się w to bawić.
Wiem że zaraz usłyszę że trzeba było dołożyć 5 tysięcy i kupić z klimatyzacją, ale jak byście przez miesiąc jeździli po Polsce i obejrzeli te gruzy powystawiane na sprzedaż to byście zrozumieli dlaczego kupiłem co kupiłem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum