Wysłany: 2010-03-11, 21:18 Witam Wszystkich fanów Daćki :D
Również chciałabym się przywitać:) Mam na imię Ewelina i jestem szczęśliwą posiadaczką Dacii Logan 1.4 MPI w kolorze granatowym :) Jestem ze Szczecina i nie zauważyłam wśród mieszkanców tego miasta zbyt dużej aprobaty tego wspanialego auta... Zazwyczaj słyszę coś w rodzaju: "Rumińskiego tygysa masz"??? :P Jak dla mnie moja "Rumuńska Kotka" sprawuje się rewelacyjnie, a najpiekniejsze jest to że mało pali i jeszcze bardziej to jak się w niej nagrzewa szybciutko nawet w te najgorsze mrozy, rewelacyjny wóz dla zmarźluchów :) Pozdrawiam Wszystich bardzo serdecznie :):):)
Ależ absolutnie nie przejmuję się tymi opiniami :) Wręcz przeciwnie lubie nie podroczyć, bo wiem jak mi się nią jeździ :):):) Już przywykłam do tych opinii i czekam tylko jak Dacia opanuje świat :) Nowy Duster ten z Genewy, to totalny kosmos :D
Marka: Dacia
Model: Duster 4X2
Silnik: 1,5 dCI 110 KM
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 846 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-11, 21:34
Witaj!
Nie przejmuj się tym:
francuskie.pl napisał/a:
Obie wersje Logana zostały entuzjastycznie przyjęte na większości rynków, na które trafiły, poza może polskim - tu wciąż pokutuje przekonanie, że lepiej mieć kilkunastoletnie, mocno wyeksploatowane auto niemieckie, niż nową Dacię, z trzyletnią na dodatek gwarancją! To chore, ale na szczęście i w naszym kraju nie brakuje trzeźwo myślących osób, które kupiły któryś z modeli Dacii i... są bardzo zadowolone!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum