HEJ
Witam...mam juz jakis "wklad" w forum dacii(porownanie Stepway i SX4 :) )...ale wczoraj odebralem STEPWAY DCI "ognista czerwien"-wrrrrrr
Wiec...chyba moge sie nazwac "czlonkiem klubu Dacia"-moge???
Malutkie spostrzezenia po przejechaniu pierwszych 300kilometrow
1-fotel Kierowcy-moze byc to bledne ustawienie-ale...plecki bola troche na wysokosci ledźwi.
2-przy moim wzroscie (188cm)....i w miare optymalnego ustawienia fotela-brak widoczności gornej czesci wskaznikow.
3- SUPER...jestem bardzo bardzo zadowolony-bardzo bardzo
Chcialem jednoczesnie podziekowac osobom ktore "słuzyly" mi doradztwem, doswiadczeniem i innymi rzeczami - nie bede wymienial osob..ale mam nadzieje ze ONI wiedza ze o nich chodzi:) DZIEKUJE i ...pozdrawiam
Ad 2: TTTM - zawsze można było wziąć zwykłe Sandero, Laureate...
Szczerze ...i bez urazy-nie podoba mi sie "zwykle" sandero.
Stepway...przez "detale"...wyzsze zawieszenie, nakladki na nadkola....wedlug mnie...ma piekna linie
Oczywiscie kwestia gustu...a o tym...jak ogolnie wiadomo......:)
Laisar....
Wiesz...okreslenie "trzeba".....-moze i tak:)
Gustibus....hhehe...dobre...podoba mi sie-wiesz...czego sie nie robi dla dobrego psychicznego samopoczucia....a bol fizyczny....ZNIOSE...ze lzami w oczach..ZNIOSE :) :)
A teraz powaznie-bardzo bardzo jestem zadowolony......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum