Marka: brak
Model: dopiero kupie
Silnik: 1,6 MPI
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate
Wysłany: 2010-07-27, 12:23 Witajcie
Jak w temacie witajcie wszyscy posiadacze Daci
niedługo dołacze do waszego grona. Dzis złozylem zamówienie na Dusterka 1.6 4x2 Laureate i teraz czekam wstepny termin odbioru mam na 30/10/10 ale jak bedzie sie zobaczy
Ten termin mnie przeraza ale cóz jak już bedzie nie wysiadam z niego miesiac
_________________ Przepraszam za orografie :)
w oczekiwaniu na Dusterka 4x2 1.6
Witamy, witamy
co do terminu to nie jest taki zły... ja Dustera zamawiałem ze dwa miesiące temu i dopiero pod koniec października będzie czekać trzeba prawie tyle co na slsa amg
Wysłany: 2010-07-27, 13:00
ten termin to jest zapisany na umowie ale jescze nie maja potwierdzen produkcyjnych i to jak znam swoje szczescie bedzie puzniej chyba ze los sie do mnie usmiechnie i bedzie wczesniej
Wysłany: 2010-07-27, 20:17
No tak innego w LBN brak a u mnie brak czasu na wypady w Polske
naczytałem sie troche o Nazaruku ale moze nie bedzie zle
do tej pory mialem zle wspomnienia zwiazane z Carra-ą pare razy byłem zmuszony tam zawitac z Laguną i niemile to wspominam moj portfel też tak to odbiera
Witajcie
Ale te terminy odległe
Ja czekam na swojego Drakulę Dustera - odbieram za tydzień najdalej do 14 dni, bo auto już czeka na transport do salonu i dokumenty i się nie mogę też doczekać.
Pozdrawiam i wytrwałości życzę
Ostatnio zmieniony przez misiokg 2010-07-27, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Witaj,
z tym "niewysiadaniem przez miesiąc" to mi się przypomnial taki kawał o bacy, co to wrócił do żony po długiej niebytności...
A ja tydzień temu byłem w Lublinie i byłem mile zaskoczony obecnością wszelkich odmian daciek (w KR ciagle ich malo).
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum