Jako, ze obecnie jezdze... piiiiip..., to mam ochote na male conieco. Loganka wpadla mi w oko i nie chce wylezc! A na dodatek moja "brzydsza polowa" podpuszcza mnie na MCV... No i dopiero teraz mam dylemat! Zona z MCVka, czy "zwykly" Logan? Jako, ze mam na decyzje troche czasu (do wiosny), postanowilem zasiegnac jezyka u zrodla. Wiec jestem. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, ze Was nie zamecze W razie czego bany chyba macie
Wytlumaczcie mi koledzy jedna sprawe - zastanawia mnie jedno - przeciez Logan jest w tej samej cenie co nowsze Sandero wiec dlaczego ludzie kupuja Logana?
Bierz Mcv bo ma jeszcze większy bagażnik od sedana. Ja zamieniłem sedana na kombi i jest super. Przynajmniej druga połówka nie ogranicza sie w bagażach, a ja mam święty spokój.
Ja bym ci powiedział bierz sandero lub MCV. A tak powiażnie to problem sprowadza się do tego co wozisz w bagażniku. Pomyśl, zastanów się i wybierz dobrze. Ja wziąłem sandero bo dość często woże graty które nijak do logana by nie weszły ale jakbym miał nieco więcej kasy to bym jeździł MCV.
Cześć,
ja wziąłem Logana, bo sandero ma dla mnie troche mały bagażnik co prawda też mi sie podoba i najpierw myślałem o Sandero ale ostatecznie stanęło na Loganie bo rodzina mi sie powiększyłą i trzeba wózek wozić.
wziąłem sandero bo dość często woże graty które nijak do logana by nie weszły
Chyba na odwrót???
kolega chyba miał na myśli to, że jak się złoży siedzenia w sandero to przestrzeń bagażowa jest o wiele większa niż w loganie - a przynajmniej o jest o wiele wyższa bo nie ogranicza jej klapa jak w sedanie
np
pralkę łatwiej do sandero wsadzić niż do logana :)
Ostatnio zmieniony przez mollu 2010-10-12, 07:41, w całości zmieniany 1 raz
kolega chyba miał na myśli to, że jak się złoży siedzenia w sandero to przestrzeń bagażowa jest o wiele większa niż w loganie - a przynajmniej o jest o wiele wyższa bo nie ogranicza jej klapa jak w sedanie
np
pralkę łatwiej do sandero wsadzić niż do logana :)
Witam serdecznie!
Bierz MCV, co kombi to kombi, a co do bagażnika lepszy za duży niż za mały.
I jeszcze jedno spostrzeżenie - ludzie jeżdzący MCV są zawsze uśmiechnięci!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum