DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
Szukamy świadków wypadku w Warszawie
Autor Wiadomość
sleeva 

Marka: Dacia
Model: Duster [4x2]
Silnik: 1.5 dCi [85]
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate
  Wysłany: 2010-11-05, 14:32   Szukamy świadków wypadku w Warszawie

Wrzucam, może akurat ktoś coś...

Cytat:
Mam wielką prośbę roześlijcie to do jak największej liczby osób z Warszawy – potem oni do jak największej liczby itd.

Może znacie kogoś w jakiejś redakcji gazety, TV gdziekolwiek,bo policja strasznie kręci w tej sprawie. W takim miejscu o takiej godzinie oni nie znaleźli świadków.Takie sprawy oglądałem dotychczas w Uwadze lub innych podobnych programach. Teraz dotyka to mnie bezpośrednio…

Wypadek na Płaskowickiej/Cynamonowej w dniu 26.10.2010 – szukam świadków! W dniu 26.10.2010 ok. godz.18:00, na przejściu dla pieszych na ulicy Płaskowickiej została potrącona moja żona. Żona jest w stanie krytycznym i nadal leży w śpiączce w szpitalu na Szaserów. Mamy 2 małych dzieci 3 i 5 latek.

Wszystkich mogących pomóc w ustaleniu przebiegu zdarzenia proszę o kontakt pod numerami 501161804; 513034001 lub mailem naadres qlpi74@gmail.com

Piotr Kulpanowski

Resident 

Marka: KIA
Model: cee'd_SW
Silnik: 1.6 DOHC CVVT 126KM
Rocznik: 2009
Wysłany: 2010-11-05, 15:23   

Znasz bezpośrednio tego Piotra Kulpanowskiego? Albo znasz kogoś kto go zna? Dlaczego podane są telefony prywatne i adres e-mail? Zwykle w takich sprawach są apele by kontaktować się z policją. Dlaczego nie ma informacji policji o poszukiwaniu świadków na stronie KSP, np. takiej jak tutaj: http://www.policja.waw.pl...3&search=127272
Pytam się bo mi to wygląda na klasyczny łańcuszek.

sleeva 

Marka: Dacia
Model: Duster [4x2]
Silnik: 1.5 dCi [85]
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate
Wysłany: 2010-11-05, 19:41   

Wiadomość jest potwierdzona, właśnie osobiście dzwoniłem pod drugi podany numer. Odebrał pan Tomasz, brat pana Pawła. Informacja krąży od tygodnia już i bardzo dziękują za wszelką pomoc, choć proszą o nie rozkręcanie dalej, bo akcja ruszyła intensywnie.

Czasem warto zaryzykować, aby w dobrej wierze pomoc komuś...

Odpowiedz do tematu