Witam
Jestem zainteresowany kupnem Dacią Duster 1.6 4x4 dla kobiety ale mam pytanie czy faktycznie tak zle sie zachowuje te auto . Jak jest z spalaniem i czy macie jakieś problemy techniczne . Auto chce uszatkować głownie po Mieście tak żeby można było jeździć po polskich dziurawych drogach
Bylem u dilera i dostałem upust 4 tys.zl czy to mało jest
http://otomoto.pl/dacia-d...-C16348766.html
Po drugie, forumowa szukajka rzeczywiście jest najlepszym przyjacielem każdego użytkownika...
...Ale, tertio, na zachętę dla nowego - "pierwsza działka za darmo" <:
lukasz.zst napisał/a:
czy faktycznie tak zle sie zachowuje te auto
Nie: http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3621 - wybrana przez Ciebie wersja nie ma żadnych większych problemów, ale nawet ta najgorsza, 4x2, traci jedynie część stabilności, a nie robi fikołka, więc w zupełności też się nadaje "do użytku". A już zwłaszcza do miasta...
Cytat:
dostałem upust 4 tys.zl czy to mało jest
Dla jednych mało, dla innych dużo - to już sam musisz ocenić, ale zasadniczo to z upustami jest raczej ciężko, więc jeśli chodzi o negocjacje to ten wynik jest raczej ponadprzeciętny [:
Cytat:
Pytam sie do was jako ekspertów
Najlepszym ekspertem od własnych potrzeb jesteś Ty sam (: - ale ogólnie to obaj rywale są (teoretycznie - kwestia gustu) nieco bardziej komfortowi, ale za to mniejsi i drożsi (także w eksploatacji).
Niektórzy właśnie wielkość wnętrza postrzegają jako komfort :)
kolego lukasz.zst oglądaj, oglądaj i jeszcze raz jeździj :)
Poznaj samochód, dotknij, przejedź się nim, sprawdź czy Tobie lub Twojej kobiecie odpowiada, a dopiero potem dopytuj o spalanie itp :)
Niektórzy właśnie wielkość wnętrza postrzegają jako komfort
No i coś w tym jest - ale medycyna notuje też przypadki osobników uważających za jego wyznacznik różnorakie wyposażenie dodatkowe (czujniki deszczowe, zmierzchowe, doświetlanie zakrętów, Coming / Leaving Home, kliamtroniki, parktroniki, lajn asisty, triksenony, pentafonię, skórę z dorsza górno-północno-qwlhmiańskiego itp trele morele), więc każdy sam musi określić swoje priorytety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum