Pięknie witam posiadaczy i sympatyków (płci obojga) "drakulek". Rejestracji do Klubu dokonałem już jakiś czas temu, korzystając międzyczasie z mądrości szacownego grona. Powoli zbliża się moment odbioru mojej "drakulki" i pora oficjalnie się przywitać co niniejszym czynię. Kilka słów o początku przygody z Dacią (chociaż już kiedyś miałem epizod): umowę zawarłem we wrześniu z pierwotnym terminen odbioru na koniec lutego 2011. Ok. miesiąc temu - telefon z informacją, że o ile chcę to samochód może "wypalić jeszcze w tym roku - ok. 52 tygodnia. Chwila zastanowienia: co lepsze teraz i rocznik 2010 czy poczekać do lutego i rocznik 2011. Z różnych względów wybrałem opcję pierwszą i prawdopodobnie lada dzień sprawa się sfinalizuje. Tyle tytułem wstępu.
Ps. zdecydowałem się na wersję z silnikiem benzynowym, 4x4 - Laureate, kolor brąz cajou + trochę dodatków.
pzdr.
Zamawiałes u Nazaruka ?? Masz jakies wiesci ja tez czekam pocztkowo mialo byc 50 tydz ale teraz to juz pewnie wlasnie 52 tydzien wiec moze przyjada razem
Zamawiałes u Nazaruka ?? Masz jakies wiesci ja tez czekam pocztkowo mialo byc 50 tydz ale teraz to juz pewnie wlasnie 52 tydzien wiec moze przyjada razem
Tak, miał przyjechać dzisiaj niestety nie dojechał (zima ). Prawdopodobnie dostawa nastąpi w poniedziałek i rzeczywiście przyjadą razem ...
a z kiedy masz takie info ? ja w tym tygodniu troche zabiegany byłem i sie nie interesowałem ale w zeszlym mialem info ze jednak to bedzie 52 ostatni tydzien roku
a z kiedy masz takie info ? ja w tym tygodniu troche zabiegany byłem i sie nie interesowałem ale w zeszlym mialem info ze jednak to bedzie 52 ostatni tydzien roku
W piątek (17 grudnia) rozmawiałem z p. Wojtkiem Z. i taką otrzymałem informację... zobaczymy co z tego wyniknie
no to sie zoabaczy jak bedzie z moim ja juz niebede dzwonil poczekam na wieci od Pana Wojtka juz i tak jestem pewnie tam uwazany za strasznie upierdliwego klienta jeszce mi jakiegos psikusa zrobia oczywiscie swietnie by bylo odebrac w tym tygodniu bo bylby swietny prezent pod choinke i mozna by opic w swieta z tesciem hehe no i oczywiscie pochwalic sie przed cala rodzina nowym nabytkiem. Tak wiec czekamy i do zobaczenia na drodze.
_________________ Przepraszam za orografie :)
Ostatnio zmieniony przez tolkiszon82 2010-12-19, 10:59, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum