Podobno rozmazują te płyny obraz , sam nie próbowałem. Może ktoś ma doświadczenie w temacie? Też bym chciał wycieraczkę, ale po rozeznaniu kłopotów z zamontowaniem, jużtylko chcę. Yarocz, nie boisz się uszkodzenia przewodów grzejnych? pozdr
Co do niewidzialnej wycieraczki...ja stosuje
Z tym ze jest do do szyb...zazwyczaj przednich-chodzi o to ze ped powietrza...przy predkosci pow. 60-70 km/h powoduje ze krople wody "uciekaja" z szyby. Zachowanie podobne do "rteci"
Przy duzym deszczu....nie trzeba stosowac wycieraczek przy jezdzie poza terenem zabudowanym.
Nie rozmazuje plyn "widzialnosci"....trzeba dokladnie umyc szybe...naniesc preparat -spryskac szybe i dokladnie szybe wytrzec. Nie mowie o spryskaniu i umyciu ponownie-chodzi o to by preparat ....wetrzec w szybe. W przypadku jakis "smug" mozna ponownie plynem do szyb umyc szybe. Jest super.
Stosuje to co 3-4 miesiace.
Na poczatku....czlowiek nie moze sie skupic...bo "podziwia" uciekajace krople wody:)
Ja na dniach odbieram swojego duster, czy możesz mnie oświecić co nie tak z wycieraczkami z tyłu w dusterze?
nie wiem jak inni ale ja uważam, że przy takim kształcie i kącie pochylenia klapy bagażnika oraz wielkości szyby wycieraczka zachowuje się "normalnie", pióro mogło by być dłuższe o około 4-5 cm (mniej więcej takie by się jeszcze zmieściło), szybą wyciera dobrze (dopiero miesiąc - zobaczymy jak będzie dalej)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum