jestem w trakcie załatwiania projektu kół drewniano stalowych wraz z blokadą kierownicy - czyli chcę przystosować ja do jazdy tymczasowej po torach kolejowych 1435 mm - jak np zabytkowa Warszawa na sekcji PKP PLK Białystok
to jest najbardziej ciekawa informacja jaką ostatnio czytałem. Jesli to już będzie wszystko działać to proszę, poinformuj mnie gdzie i jak to obejrzeć. Jestem zauroczony pomysłem.
Widzę , ze masz bardzo ciekawe zajęcia : wąskotorówki, parowozy , pozazdrościć.
Doskonale pamiętam Warszawy na torach , piętrowe wagony, wagony z wieloma drzwiami i wspólną dechą jako stopień do wysiadania. Miałem taki wagon jako domek na działce.
Fantastyczne czasy.
Ostatnio zmieniony przez laisar 2013-04-08, 22:31, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-04-04, 09:17 Re: Jak wyłączyć/przyciszyć dźwięk nie zapiętych pasów
zyga03 napisał/a:
Ps.tak poza tematem - jestem w trakcie załatwiania projektu kół drewniano stalowych wraz z blokadą kierownicy - czyli chcę przystosować ja do jazdy tymczasowej po torach kolejowych 1435 mm - jak np zabytkowa Warszawa na sekcji PKP PLK Białystok
kogo zacytowałeś...z jakiego tematu... również chętnie bym śledził ten temat...
Wysłany: 2011-04-04, 11:28 Re: Jak wyłączyć/przyciszyć dźwięk nie zapiętych pasów
TD Pedro napisał/a:
zyga03 napisał/a:
Ps.tak poza tematem - jestem w trakcie załatwiania projektu kół drewniano stalowych wraz z blokadą kierownicy - czyli chcę przystosować ja do jazdy tymczasowej po torach kolejowych 1435 mm - jak np zabytkowa Warszawa na sekcji PKP PLK Białystok
kogo zacytowałeś...z jakiego tematu... również chętnie bym śledził ten temat...
Witaj TD Pedro,
to jest odpowiedz na 1 post z tematu " Jak wyłączyć/przyciszyć dźwięk nie zapiętych pasów".
Jak widzisz skończyło się na Drakuli na torach. Bardzo ciekawe rozwiązanie. Widziałem taki pojazd szynowy jakieś 3 tygodnie temu na granicy austryjacko-włoskiej. Nie wiem jaka to była marka samochodu ale poruszała się po normalnych torach.
Zresztą ważne jest podejście do zagadnienia. Sam kiedyś zbudowałem łódz ze specjalnymi żaglami która mogła pływać prosto pod wiatr a nie pod kątem.
Podobne rozwiązanie miał Jacques Custo na swoich statkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum