jakby był ktoś obyty z telefonami z windows mobile to mam taki problem:
Mam telefon z dotykowym wyświetlaczem, który umarł. Wszystko fajnie bo telefon jest na gwarancji i bez problemu to załatwię tyle, że mam masę mega ważnych kontaktów, i tu pytanie. Czy jest opcja skopiowania jakoś z telefonu bez używania ekranu dotykowego kontaktów i smsów w jakimkolwiek (byle do odczytania choćby w notatniku) formacie?
będzie do sprzedania za dobre pieniądze jak wróci z gwarancji, bo nie potrzebuje już DualSim, a poza tym wracam do Nokii. Siła przyzwyczajenia straszna jest.
Jest jakis mechanism synchronizacji (active sync?) jesli miales go zainstalowanego to po zainstalowaniu na kompie MOZE uda sie je polaczyc i uzyc tego zeby zrobic backup wszystkiego (chocby via synchronizacje z outlookiem) - http://www.microsoft.com/...y-computer.aspx ale nie wiem czy przy polaczeniu i tak nie wyswietli jakiegos potwierdzenia/pytania na ekranie telefonu :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum