Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z telefonem
Autor Wiadomość
limo 

Marka: -----------
Model: ----------
Silnik: ----------
Rocznik: ---------
Wysłany: 2011-04-06, 17:12   

jakby był ktoś obyty z telefonami z windows mobile to mam taki problem:

Mam telefon z dotykowym wyświetlaczem, który umarł. Wszystko fajnie bo telefon jest na gwarancji i bez problemu to załatwię tyle, że mam masę mega ważnych kontaktów, i tu pytanie. Czy jest opcja skopiowania jakoś z telefonu bez używania ekranu dotykowego kontaktów i smsów w jakimkolwiek (byle do odczytania choćby w notatniku) formacie?

Telefon mam dokładnie taki:
http://www.euro.com.pl/te...art-s1205.bhtml

będzie do sprzedania za dobre pieniądze jak wróci z gwarancji, bo nie potrzebuje już DualSim, a poza tym wracam do Nokii. Siła przyzwyczajenia straszna jest.

RnR 

Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.5 dCi 110
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate
Wysłany: 2011-04-06, 19:05   

Jest jakis mechanism synchronizacji (active sync?) jesli miales go zainstalowanego to po zainstalowaniu na kompie MOZE uda sie je polaczyc i uzyc tego zeby zrobic backup wszystkiego (chocby via synchronizacje z outlookiem) - http://www.microsoft.com/...y-computer.aspx ale nie wiem czy przy polaczeniu i tak nie wyswietli jakiegos potwierdzenia/pytania na ekranie telefonu :(

Odpowiedz do tematu