Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-09-16, 10:37
mrówa napisał/a:
Dlatego jestem zwolenniczką czarnych nielakierowanych zderzaków - są zdecydowanie bardziej praktyczne :)
i niestety, ale też coraz rzadziej dostępne. Kiedyś daćki miały w tańszych wersjach plastikowe czarne, teraz widzę wszyscy producenci montują lakierowane.
...Dlatego też mam nadzieję, że jeśli już kiedyś przydarzy mi się nieszczęście w postaci konieczności wymiany przedniego zderzaka, to będzie można zamontować część nielakierowaną...
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-09-21, 11:28
Teoretycznie, jeśli mamy ubezpieczenie Auto-Casca to finansowo ewentualna szkoda aż tak nas nie obciąży, chyba że lekka obcierka zaburzy estetykę. W sumie w daciach to chyba tylko duster w najtańszej wersji ma nielakierowane?
Nie wiem czy to tylko fotka z archiwum dealera (którego działalność swoją drogą jest kontrowersyjna...) czy faktycznie powrócili do nielakierowanych zderzaków. Wpadłbym z ciekawości zapytać, ale daleko troszke mam
P.S. Fajnie opisali Logana:
Cytat:
Ile może kosztować NOWY samochód (rocznik 2011), który ma:
• długość 4.28 metra przy rozstawie osi 263 cm
• przewozi wygodnie 5 osób przy bagażniku 510 litrów
• ma 3 lata gwarancji przy limicie 100 000 km?
Jeżeli odpowiesz, że 50 000 zł - masz rację. Jeżeli spotkałbyś taki samochód w cenie 40 000 zł, uznałbyś taki zakup za wyśmienitą okazję. Jeżeli taki samochód kosztowałby 35 000 zł, pewnie kupiłbyś ze dwie sztuki - żonie na wyjazdy po zakupy i dorastającemu synowi w nagrodę za zdaną maturę... Ciekawe co powiesz, jeżeli się dowiesz, że to auto kosztuje mniej niż 30 000 zł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum