Marka: DACIA
Model: DUSTER 4X2
Silnik: 1.5 dCI
Rocznik: 2010 koniec KONIEC 2014 TERAZ 2018
Wersja: Prestige2 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 371 Skąd: WROCŁAW/BRESLAU
Wysłany: 2011-06-05, 20:11 drgająca kierownica w dusterze
gdyby ktos miał problem z drgajaca kierownica w dusterze przy predkości od 130km/h to jest to wina xle wyważonych kół -->>własnie to przerobiłem:)
Ostatnio zmieniony przez laisar 2011-06-06, 11:08, w całości zmieniany 2 razy
dysco [Usunięty]
Wysłany: 2011-06-05, 20:23
Witam co do drgania kierownicy to bym się zastanowił mój MCV miał podobne oznaki, wyważałem a później powtacało to w końcu wymienili przekładnie i teraz już jest spokój
Hmm pytanie jakie te drgania ... wujek miał 3 Laguny po kolei i w końcu nie wytrzymał i przesiadł się do C5. Na austriackich betonówkach cierpły mu ręce po prostu Stwierdził, że to przez zawieszenie Renault. Ja też czuję drgania, niezależnie na których kołach jadę (zimówki mam na stalowych).
Ostatnio zmieniony przez koniu 2011-06-06, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
Ja mialem drzenia na sterze przy 85 km/h. Samochod dzisiaj sprawdzony, podobno wszystko ok, stwierdzone niedowazenie na kole rzedu 5 gram podobno nie powinno miec znaczenia ale... na jezdzie testowej i podczas powrotu do domu z salonu drzen nie zaobserwowalem, wiec moze nawet drobne niedowazenie przy kolach Dustera potrafi sprawic problem. Pojezdze i zobacze co bedzie dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum