W escorcie miałem coś takiego i okazało się że pękła linka. Zamienników brak, tylko oryginał za 200zł. Wyrzuciłem uchwyt, związałem końcówkę linki do zużytej skrobaczki do szyb i działało - troche druciarstwo, ale w aucie przeznaczonym na dojeżdżenie do końca olewałem to
jako że nie chce zakładać kolejnych wątków to w tym będę pisał.
Jak się nazywa ta część przedstawiona na rysunku, zaznaczona na czerwono. Ile kosztuję, jakie ma numery referencyjne. Jeszcze mnie interesuje to samo tylko dla wszystkich kół + osłona silnika. Bo niedługo będę rozmawiał z znajomym który dużo grzebie w samochodach i chce się z nim dogadać
Ale ceny
Dla przykładu:
035392 NADKOLE PLAST.PRZ.LE.PN CARO 23,32zł brutto
035391 NADKOLE PLAST.PRZ.PR.PN CARO 23,25zł brutto
035394 NADKOLE PLAST.TYL.LE.PN CARO 20,52zł brutto
035393 NADKOLE PLAST.TYL.PR.PN CARO 20,52zł brutto
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Marka: była Dacia, jest Toyota
Model: Sandero, Auris Touring Sports
Silnik: 1,6 (132 KM)
Rocznik: 2015
Wysłany: 2011-07-27, 20:01
Kiedy łożyska umierają mogą nie piszczeć natomiast temp wzrasta bardzo mocno.
Tak sobie głośno myślę czy nie przeguby
Maciek a zdejmij koła może wystarczy wyczyścić tłoczki
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2011-07-27, 20:08, w całości zmieniany 2 razy
kurw.. chciałbym miesiąc mieć bez dokładania do samochodu, tata jest już tak wkurwiony na ten samochód jak nigdy nie był, a sprzedać go nie chce ( w sumie grosze by się dostało w porównaniu ile wcześniej zapłacił . Więc moja rada lepiej Kupić nową Dacie na kredy niż używany bo i tak na to samo wyjdzie na przestrzeni lat
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: Była Dacia
Model: Logan
Silnik: .
Wysłany: 2011-07-28, 11:57
Grzeją ci się tarcze bo masz zapieczone tłoczki pewnie albo prowadnice i nie odbijają. Trza rozebrać zacisk i nasmarować tłoczek i prowadnice. Francuzy są fajne jak są garażowane i serwisowane na bieżąco. Siora wzięła moje megane i tez wycieraczka już tyłu nie działa, pompa od wspomagania podcieka, łożyska kół już wszystkie były wymienione teraz z przodu znów drugi raz. Komfort te samochody mają duży ale są kapryśne.
Grzeją ci się tarcze bo masz zapieczone tłoczki pewnie albo prowadnice i nie odbijają. Trza rozebrać zacisk i nasmarować tłoczek i prowadnice. Francuzy są fajne jak są garażowane i serwisowane na bieżąco. Siora wzięła moje megane i tez wycieraczka już tyłu nie działa, pompa od wspomagania podcieka, łożyska kół już wszystkie były wymienione teraz z przodu znów drugi raz. Komfort te samochody mają duży ale są kapryśne.
prawda
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum