Witam,
niedawno dowiedziałem się, że mój Duster został 31.08 wyprodukowany. Teraz podróż z Rumunii (mam nadzieję, że już trwa, a najlepiej jak się skończyła) do Dąbrowy, a później do Łodzi. Doposażenie i można go ujeżdżać. Czas oczekiwania 3,5 miesiąca. Nie tak źle, ale wiadomo, że trudno było wytrzymać. Ostatnie dwa-trzy tygodnie też pewnie nie będą łatwe. Pozdrawiam wszystkich.
No nie jest łatwo czekać gdy już wiesz, że autko namacalnie istnieje.
_________________ Bądź ostrożny na drodze. Szanuj życie swoje i innych.
loko [Usunięty]
Wysłany: 2011-09-11, 20:08
Dzięki za powitania. Mam jeszcze pytanie. Czy ktoś na forum ma lub widział Dustera, niebieski mineral, z pakietem look i nakładkami ochronnymi na nadkola oraz listwami bocznymi? Walory użytkowe są oczywiste, ale mam lekkie obawy, czy nie będzie wyglądał trochę jak choinka. Póki co jestem na tak, ale lekkie zawahanie jest, zwłaszcza jeśli chodzi o listwy boczne.
Marka: Daćka i "łopel"
Model: Duster 4X4
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 912 Skąd: z Powołania ;-P
Wysłany: 2011-10-09, 19:58
Witaj
loko [Usunięty]
Wysłany: 2011-10-10, 22:09
laisar napisał/a:
No i chyba nie wygląda jak choinka?
Faktycznie nie wygląda. Już oczywiście sprawdziłem na sobie . Wygląda dobrze i jeździ się tak samo. Jeszcze wciąż na dotarciu, ale pierwszy 1000 już stuknął.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum