No może. :) Co prawda frekwencja na ostatnim spocie w ramach imprezy Renault nie porywała (sam nie byłem, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że montowałem tempomat :> ), ale może coś krótszego, w tygodniu, wieczorem? Ja bym tylko zaczekał, aż laisar da znak-sygnał, że wykopał się już spod roboty, bo ostatnio coś nie wyrabia na zakrętach, a jednak spot z laisarem jest znacznie lepszy od spotu bez laisara. :]
Nie wiem, czym sobie zasłużyłem, ale aż mi się łezka zakręciła ze wzruszenia... (; W takiej sytuacji mogę tylko rzec: znak!
(Tymczasowo i nie licząc prawie tysiąca postów do przeczytania jestem bowiem odkopany).
Wieczór w tygodniu może być, tylko że nieco się chłodno zrobiło, to przydałoby się raczej coś bardziej cywilizowanego niż np cargo (((: Parking w jakimś centrum handlowym? GalMok, Promenada, BluCity? Np w środę?
Ostatnio zmieniony przez laisar 2011-10-08, 01:08, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-08, 18:38
W tą sobotę pracuję od 8oo do 20oo, więc nie za koniecznie. :( W następne nie wiem, czy nie będę dalej montował tempomatu. ;) W tygodniu (tym i kilku następnych) kończę o 18oo, więc mogę być po 19oo.
Niczego nieświadom, wychodzę wczoraj z kina i drepczę na parking. Patrzę: o! obok drugie MCV stoi. Wsiadam, rozglądam się, a tu obok Logan, Duster i w ogóle zastawione wszystko Daciami. Myślę sobie: spisek jakiś, czy jak? ;P
W każdym razie dziękuję za karteczkę, aczkolwiek forum drążyłem jeszcze przed nabyciem mojego demo-chodu od Przyguckich (mam nadzieję, że wobec wszystkich wspaniałych opinii, jakie tu padły na ich temat, nie cofają liczników ;P).
Eno, my jesteśmy twarde Słowiany, a nie miętkie ninje - tych spotów może nie było w sumie jakieś straszne zatrzęsienie, ale i tak Warszawa przoduje w ich liczbie (((:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum