A w moim ASO upierają się, że sprzęgło pięknie chodzi. Bo przy szybkim/energicznym wciskaniu rzeczywiście nic nie słychać, ale wystarczy wlec się w korku i przy zmienionym sposobie używania sprzęgła efekty dźwiękowe już się pojawiają, a jakże. Na nic moje tłumaczenia tego fachmanom. Jak się wkurzę to sama psiknę gdzie trzeba i bez łaski.
mrówa,
Czy koleżanka nie za długo trzyma nogę na pedale sprzęgła?
Nie wiem jak Pani serwis obsługuje klientów ale powinni psiknąć WD40 i chyba byłoby po krzyku.
mrówa,
Czy koleżanka nie za długo trzyma nogę na pedale sprzęgła?
No, stojąc w korku, wooolno puszczając sprzęgło żeby się potoczyć na jałowym, to pewnie wychodzi długo ;)
chriskb napisał/a:
mrówa,
Nie wiem jak Pani serwis obsługuje klientów ale powinni psiknąć WD40 i chyba byłoby po krzyku.
Miałam właśnie taką nadzieję, ale nikt się nie kwapił (a zgłaszałam ze trzy razy przy okazji innych wizyt). Dla nich to byłby żaden kłopot (a może?), a ja będę zmuszona "poszukać" miejsca gdzie trzeba psiknąć ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum