Marka: Opel
Model: Zafira Family
Silnik: 1,8
Rocznik: 2014 Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lip 2010 Posty: 1591 Skąd: dolnośląskie
Wysłany: 2011-12-07, 11:59 Duster z automatem
Mniej więcej przed rokiem były doniesienia o szybkim rozpoczęciu produkcji Dustera z ASB, początkowo na rynek rosyjski, następnie unijny. Czy ktoś wie co dalej z tymi planami - czy jest gdzieś dostępny Duster a automatem i czy znane są zamierzenia odnośnie rynku unijnego? Próbowałem szukać na rosyjskiej stronie Renaulta, ale albo nie umiem albo w konfiguratorze są wszystkie modele, także Logan i Sandero a Dustera nie ma
Mało prawdopodobne aby w EU to było. Za bardzo konkurencyjne względem Koleosa. No i ten silnik nie musi spełniać norm EU dotyczących czystości spalin...
Byłem w połowie roku na przeglądzie w ASO i gość mi coś mówił właśnie o wprowadzeniu tego silnika 2.0 do oferty w przyszłym roku. Poczekamy, zobaczymy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum