Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-12-20, 15:45
Sądząc po tym, iż kolega Bebe ma swój profil na tym portalu, gdzie prezentuje swą Matyldę, a fotki z tego artykułu pokrywają się z fotkami z jego albumu, istnieje dość duże prawdopodobieństwo że jest tak jak mówisz Marku
Jedna forumowa MCV-ka już była opisywana. Wygląda na to że druga ale lepiej żeby się kolega wypowiedzieł.
Była też trzecia poleasingowa która miała 50% przebiegu gratis ale to inna bajka.
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-12-20, 22:19
Jestem autorem zdjęć jeno. :) Autor artykułu zwrócił się z prośbą o pozwolenie na wykorzystanie zdjęć Matyldy, pozwolenia udzieliłem. O zdjęciach dla prasy to pierwsze słyszę, ale mogłem zapomnieć ("za dużo masła w diecie tyrana" ;).
Artykułu nie widziałem przed publikacją, a po publikacji już nie chciało mi się pisać do autora ze sprostowaniem (brak wersji silnikowej, akurat mojej, skrzypiąca deska odlana z jednego kawałka plastiku, "awarie elektryki" sprowadzające się do przepalonych żarówek w podświetleniu nawiewu, itp.). Artykuł wygląda na radosną twórczość opartą na podobnych artykułach w popularnych portalach i cytowaniu raportów awaryjności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum