Wysłany: 2012-01-24, 18:59 WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW
Witam i dołączam do Waszego Klubu. Na razie nie posiadam żadnego autka marki Dacia, ale zastanawiam się nad Dusterkiem. Moje autko jest już wysłużone i przydało by się coś nowego. Niestety priorytetem jest kupno mieszkania wiec jeszcze sporo czasu upłynie nim zdecyduje się na jakiś konkretny zakup. Jednakże z zainteresowaniem czytam wszystkie wątki na forum.
Pozdrawiam
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-01-24, 19:43
będziesz miał więc sporo czasu aby utwierdzić się w słuszności swojego wyboru
Wysłany: 2012-01-24, 20:02 Re: WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW
Szycha napisał/a:
zastanawiam się nad Dusterkiem
Pierwszy post na forum i od razu taka wtopa. Powinno byc "zdecydowalem sie na Dusterka (tu umotywowanie dlaczego jest to najlepszy woz, ew. jakis hymn pochwalny, oda, rapsod, ja najbardziej preferuje haiku) i zastanawiam sie, jaka wersje wybrac"
Witaj!
Witaj! na dzień dzisiejszy jestem posiadaczem fantastycznej mazdy, a do tego już za niedługo.....
Moja Dusterka już jedzie, już przemierza Karpaty, już są gorące telefony. W lutym odbiorę, pojeżdżę i pewnie wysilę się na jakąś odę, pean, czy tak jakoś.
Wysłany: 2012-01-25, 13:49 Re: WITAM WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW
bushi napisał/a:
Szycha napisał/a:
zastanawiam się nad Dusterkiem
Pierwszy post na forum i od razu taka wtopa. Powinno byc "zdecydowalem sie na Dusterka (tu umotywowanie dlaczego jest to najlepszy woz, ew. jakis hymn pochwalny, oda, rapsod, ja najbardziej preferuje) i zastanawiam sie, jaka wersje wybrac"
Witaj!
Może i popełniłem fauks pas , ale hymn czy ode to skrobnę jak już kluczyki w reku będę miał :)
Pozdrawiam
Witaj w klubie :)
Kupuj Dustera i opisz jak Ci się w nim mieszka bo jeszcze nikt nie próbował.
No chyba Drzymała w jakimś wozie mieszkał, ale to było dawno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum