Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 239 Skąd: Polska
Wysłany: 2012-03-29, 19:49
Zupełnie poważnie to podziwiam Panie z artykułu i gratuluję.
A co do żartu - czasem zapominam, że mój Duster to nie rajdówka i wtedy byłoby lepiej żebym sam jeździł po pustyni:D
Marka: Dacia
Model: Journey
Silnik: 1,2 TCe
Rocznik: 2025 Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 817 Skąd: ŚLĄSK
Wysłany: 2012-04-06, 15:36
No i dziewczyny dojechały na 5 miejscu - GRATULACE!!!. Tym bardziej, że ujeżdżały Dustera, a ponadto w kategorii Crossover 3 pierwsze miejsca to własnie poczciwa Daćka: http://www.francuskie.pl/wiadomosci/7970
_________________ Nowa zabawka DD 2 :)
Ostatnio zmieniony przez BLACHA_997 2012-04-06, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Byłem ciekawy w jakim "towarzystwie" nasze panie z Daćką konkurowały, towarzystwo było wyborowe, Suzuki, Nissany, Jeppy, Wagony Ludowe i inne modyfikowane terenówki.
Dla przykładu: "Dacia Klub PL gratuluje wytrwałości i osobistego zwycięstwa na trudnych piaszczystych trasach Rajdu... itd. Jednocześnie prosimy aby od czasu do czasu zajżeć na Form www.daciaklub.pl, który wspiera nie tylko entuzjastów ale również jest głęboko zaangażowany we wszystkie znaczne osiągnięcia tej marki."
Dla przykładu: "Dacia Klub PL gratuluje wytrwałości i osobistego zwycięstwa na trudnych piaszczystych trasach Rajdu... itd. Jednocześnie prosimy aby od czasu do czasu zajżeć na Form www.daciaklub.pl, który wspiera nie tylko entuzjastów ale również jest głęboko zaangażowany we wszystkie znaczne osiągnięcia tej marki."
No proszę ! elegancki tekst ..;))
Wysłałem w naszym imieniu list tej terści:
Dacia Klub PL gratuluje wytrwałości i osobistego zwycięstwa na trudnych piaszczystych trasach marokańskiego Rajdu. Jednocześnie prosimy aby od czasu do czasu zajrzeć na Form www.daciaklub.pl, który wspiera nie tylko entuzjastów ale również jest głęboko zaangażowany we wszystkie znaczne osiągnięcia tej marki.
Z pozdrowieniem
Użytkownicy z daciaklub.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum