Witamy :) Przenosiny dobrze zrobia ;P
Ja ostatnio bylem na "dniach otwartych" w salonie Mercedesa. W porownaniu z imprezami Daciowymi to bida z nyndza. A reklamowany model za 250 kawalkow wobec mojej Drakuli za 50 kawalkow mial wg mnie znaczaca przewage tylko w 2 kwestiach - oslony nadkoli i zwijana roleta. Ale chyba nie doplacilbym za to 200000 :D I chlapaczy tez nie mial... Dacia nie jest zla. Jest lepsza!
Wiesz - Dacia poza swoimi zaletami ma też i wady.. (podobno)
Te wady przed zakupem należałoby uwzględnić. Takie np. jak... yy.... no i jeszcze.... hmm.. no pewnie, że żartuję. A poważnie - mam Dusterkę zaledwie dwa miesiące i o faktycznych wadach będę mógł chyba opowiedzieć za np. 2-3 lata.
A na dzień dzisiejszy - jestem pod ciągłym, pozytywnym wrażeniem Dusterki. Pewnie - parę dodatków by się przydało, ale autko innej marki z tymi dodatkami kosztowałoby mnie ponad 100 tysięcy. I takie autko również uległoby Drakulce na kilku płaszczyznach. Także za te inne autka 100 tysi to jak dla mnie o wiele za dużo.
Wnętrze Drakuli skromne, a według niektórych nawet ascetyczne, ale mnie to nie przeszkadza - tak już mam, że im skromniej i prościej tym lepiej.
Zalety - już dużo napisano na forum, w artykułach przeróżnych, także nie będę tego powtarzał. Dużo, dużo zadowolenia Dacia dostarcza użytkownikom.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-04-12, 10:37
witamy w towarzystwie bez motoryzacyjnych kompleksów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum