Wysłany: 2012-05-23, 11:31 Warszawski mini-spot - jutro 24 maja :-D
W związku z moim odbiorem dustera na Puławskiej jutro, tj. 24 maja, pojawiła się idea mini-spotu dla Koleżanek/Kolegów z Klubu
Nie chciałbym przypisać sobie zasługi w tym pomyśle, bo nie wpadłem na taki kształt spotkania, ale taki dobry pomysł podsunął Tomek/Laisar.
Wiem, że robi wszystko, aby się jutro pojawić.
Ja pojawię się po odbiór auta na Puławską ok. godz. 15.30-16.00. Przypuszczam, że sam odbiór trochę potrwa, a ponieważ nie uważam się za fachowca od motoryzacji, więc nie ukrywam, że nie pogardziłbym pomocą doświadczonego Koleżeństwa w ocenie auta. Chociaż forumową checklistę oczywiście mam
Jeżeli ktoś chce i może być jutro na Puławskiej to serdecznie zapraszam i chętnie zapoznam się z naszymi Klubowiczami face-to-face
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-05-23, 12:11
Kiszka. :( Jutro na 16oo mam lekarza na Podstępu. :( Wziąwszy pod uwagę dzikie korki na Puławskiej, raczej nie dotrę przed 17oo. Jak długo zamierzasz go odbierać? :)
Klubowicze.
Obywatele.
Rodacy.
Chciałbym ponowić pytanie i zaproszenie: czy ktoś wybrałby się na ten dzisiejszy mini-spot?
Ja będę na Puławskiej na pewno do 17.00, bo odbiór pewnie trochę potrwa.
Jeśli będę wiedział, że ktoś przyjedzie, bądź jest w drodze, ale są korki itd., to ja na niego poczekam.
Salon jest czynny teoretycznie do 19.00.
Dla chętnych podam komórkę na PW.
Zamiast wina ostatecznie był płyn hamulcowy. Leżakowany. Dobry rocznik...
Co do kobiet - oprócz Piotrka w salonie od niedawna pracuje jego sympatyczna koleżanka Kinga.
Polecam odwiedzić, porozmawiać
Chciałbym Wam powiedzieć, że:
1. dokonałem wymiany aut - czyli zostawiłem punciaka, a odebrałem dustera
2. mini-spot udał się w wersji naprawdę mini - poznaliśmy się z mud maXem - z salonu wyjeżdżałem dopiero o 18.30
3. Zapraszam na kolejny mini-spot na Puławską jutro (piątek), bo muszę jeszcze podjechać i zostawić jeden drobiazg, więc może jutro będzie więcej chętnych???
Godzina podobna jak dziś - 16.00
4. Fotki dustera zrobię w weekend, jak będzie oczywiście pogoda, bo wtedy planuję też zakładać uszczelkę i uszczelniać listwy sikaflexem.
Dziękuję
Aby nie uciekło - pobawię się w repeater: Zapraszam na spot także DZISIAJ
Panie i Panowie, zbliża się weekend, więc może dzisiaj spocik na Puławskiej?
Od 16.00 tam będę. Jeśli ktoś reflektuje - zapraszam. Jakby co - komórkę dam na PW Laisar, Bebe - czy Wam by się dzisiaj udało?
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-05-25, 08:32
O 16oo idę do przedszkola na przedstawienie z okazji dnia mnie (ojca). ;) Potem faktycznie planuję wpaść na Puławską, ale kiedy to będzie i czy - nie potrafię powiedzieć. Wziąwszy pod uwagę korki i piątek, piąteczek, piątunio - pewnie bliżej 18oo. Telefon w razie co mam, jak będę startować to dam znać sesemesem.
Ok, takie info bardzo miło mi widzieć Będę w takim razie czekał na tel., esy lub znaki na niebie i ziemi
Zarzućcie proszę też numerem komy na PW, żebym w razie czego też mógł Wam jakiś mesedż przesłać.
To jak Wy później to ja też przyjadę tak o 17.00.
Bo mnie tam Piotrek z Kingą wygonią, że im tyle na głowie siedzę
Chyba, że coś się w międzyczasie zmieni to dajcie znać.
Podsumowując: spocik bardzo udany, Koledzy bardzo sympatyczni, pogoda wzorowa
Ostatecznie dotarł Laisar i Bebe. Pogadaliśmy o starych Polakach, szybkich Daciach i nakreśliliśmy szybko parę teorii spiskowych oraz plan zawładnięcia światem
Akurat byliśmy przy podziale Ameryki Południowej, jak Piotrek z Kingą stwierdzili, że też chcą mieć coś z weekendu i musieliśmy schować swe ambitne plany do kieszeni.
Ale my tu jeszcze wrócimy. Z Olem...
Krótko mówiąc: kto nie był - niech żałuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum