Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-04-20, 19:04
Oj to dałem plamę
Myślałem że jak niektórzy "starsi starzem" nie widzieli Mahindry z kierownicą po prawej stronie, to i może nie widzieli Tondara.
A tego starego forum nie czytam, bo to trochę bezsensu, nowi dochodzący też nie będą tam zaglądać.
Eeetam, to nie żadna plama - po prostu poniósł Cię (zrozumiały) entuzjazm (;
Stare forum podałem tylko przykładowo, ale co do nie-czytalności to akurat się nie zgadzam - moim zdaniem warto poznać każde źródło informacji na poszukiwany temat. Chociaż oczywiście zauważam powszechny trend, żeby pytać bez sprawdzania czy ktoś już wcześniej nie udzielił odpowiedzi na podobne pytanie - w taki przypadku pozostaje jedynie edukowanie, że można jednak efektywniej zdobywać wiedzę [:
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-04-21, 18:17
Może mają benzynę tanią jak woda (tylko że woda tam droga) i dlatego fabryka IKCO wyprodukowała 330 000 samochodów na CNG.
A tak na marginesie, to w fabryce w iranie są robione nasze daćki a na taśmie obok będą składane Mercedesy E-klasse. http://www.ikco.com/corporate/newplan.aspx
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum