Wnętrze poprzedniego Sandero w tej wersji wyglądało beznadziejnie. Tutaj jest naprawdę nieźle. Za 30 tys. mamy do wyboru tylko podstawowe auta segmentu A jak Spark czy Citigo gdzie wnętrze jest na dużo niższym poziomie. Gdyby możńa było jeszcze za dopłata zamówić malowane zderzaki byłoby cudownie.
W sumie chyba jednak dwie rzeczy mi przeszkadzają w tym aucie. Po pierwsze brak centralnego zamka. Po drugie ilość zaślepek. Zamiast nich (mam na myśli panel, gdzie w wyższych wersjach jest sterowanie szyb z przodu oraz panel pod nawiewem między kierownicą a drzwiami) można było dać pełne kawałki plastiku, albo nawet wstawić jakieś schowki.
Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 548 Skąd: Katowice
Wysłany: 2013-02-11, 10:19
Cytat:
chriskb napisał/a: Dla mnie wygląda OK!. Można wstawić radio 2 DIN, albo 1 DIN i CB Radio.
Właśnie porównałem wyposażenie (a właściwie jego brak ) Accessa z lat 2006-2007 z wersją obecnie oferowaną i widać różnicę przynajmniej jednej klasy w wyposażeniu. Jeśli Logan będzie jak Sandero, to może jednak wersja Access ? Radio jak widać da się wmontować. Brak centralnego zamka przeboleję (albo może uda się go tanim kosztem zamontować). Chyba, że znów brak będzie regulacji wysokości pasów bezpieczeństwa Wtedy to jednak dołożę te 3.000zł...
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
Ostatnio zmieniony przez ian 2013-02-11, 10:21, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 239 Skąd: Polska
Wysłany: 2013-02-12, 13:11
Rysiob napisał/a:
Brytyjski Autocar przetestował wersję Access. Oto fotki 'na żywo'
Dla mnie git! Gdybym miał kupować Sandero, to właśnie w tej wersji. Dołożyłbym szerokie 5-ramienne felgi w stylu Enzo-V i niepokorny Rumunek wyglądałby bardzo rasowo . Ciekawi mnie tylko czy te jasne wstawki na desce są bardziej szare jak w katalogu Dacii, czy bardziej białe jak na tych zdjęciach.
Cudnie kocham ten nowy design dacii ,te światła łał ,prawie jak w klasie premium tylko ten środek hmm jeszcze troszkę muszą nad tym popracować
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum