Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012
Wysłany: 2008-03-23, 12:29
Moge poswiecic swoj samochod i urzadzic go tak samo... kretyn. Rozumiem, ze wypadek to mogla nie byc jego wina (choc sadzac po zniszczeniach wolno nie jechal), ale rozpaczac nad kawalkiem starego szrota i umieszczac to w necie to juz przegiecie.
Marka: Renault
Model: Twingo I
Silnik: 1.2
Rocznik: 1997
Wysłany: 2008-03-25, 06:11
Że Pan J.K. ma kota, to wiem , ale żeby robić z takiego sierściucha gwiazdę, to bzdura. Temat na poziomie tabloidów.
A poza tym, panie i panowie, ja bardzo przepraszam - czy wy nie dostrzegacie wysokiego poziomu inteligencji użytkowników naszej marki? Niepotrzebne testy, to się czuje .
wypadek zdarzył się jakieś 3km od mojego domu - policja szuka świadków ponieważ pojawiło się wiele pytań bez odpowiedzi i są sprzeczne zeznania
w ubiegłym tygodniu był pogrzeb chłopaka
Że Pan J.K. ma kota, to wiem , ale żeby robić z takiego sierściucha gwiazdę, to bzdura. Temat na poziomie tabloidów.
A poza tym, panie i panowie, ja bardzo przepraszam - czy wy nie dostrzegacie wysokiego poziomu inteligencji użytkowników naszej marki? Niepotrzebne testy, to się czuje .
To widać, słychać i czuć....
Zenku, zgadzam się z tobą, niestety mamy do czynienia ze sformatowaniem i tabloidyzacją mediów.Dużo dużych kolorowych obrazków, krótki tekst i wykrzykniki... Ja sam swego czasu przestałem czytać tzw. tygodniki opiniotwórcze.
A co do użytkowników naszej marki, to cóż, kolega, użytkownik "szkodiczki" stwierdził, że na naszym forum to w ogóle Wersal, kultura jak mało gdzie w...mediach (jeżeli Internet to medium) Cóż, taka nasza misja....
A co do tego kolesia, od beemki to ja mu współczuję... z powodu hierarchii wartości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum