Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-11-04, 13:53
Pokazałem tą reklamę kolesiowi, który jest dyrektorem placówki jednego z dużych banków, ogólnie stać go na każde auto włącznie z maybachem, a jeżdzi.... 10letnią corollą (i służbówke ma). Facet ze śmiechu mało się nie udławił kawą, mówi że na co dzień spotyka takich buraków (jak słynne "Fiordy? a fiordy to mi z ręki jadły )
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 81 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3684 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-11-04, 15:04
benny86 napisał/a:
który jest dyrektorem placówki jednego z dużych banków, ogólnie stać go na każde auto włącznie z maybachem,
Nie wiem jakim cudem ktoś zarabiający te 20 - 25 tys brutto mógłby kupić Maybacha ale widać że bajer ma niezły.
No chyba że jest prezesem albo przynajmniej członkiem zarządu w centrali no to przepraszam .....
Wysłany: 2011-11-04, 15:18
DrOzda napisał/a:
Nie wiem jakim cudem ktoś zarabiający te 20 - 25 tys brutto mógłby kupić Maybacha ale widać że bajer ma niezły.
Żal w dupie ściska czy co? Nie wiem ile zarabia, nikomu nie patrzę w portfel, ale jak ktoś lekką ręką wydaje kilka milionów na nieruchomość której używa kilka razy w ciągu roku to chyba do ubogich nie należy... Inna sprawa, że tatusia też ma nieubogiego (zatrudnia kilkaset osób w branży mięsnej). Skąd ma kasę to jego sprawa, ale przynajmniej kolesiowi sodówa nie bije do łba
Dałby mi trochę swojej kaski, ja już bym wiedział, co z nią zrobić
Przy zarobkach 25.000 nie problem chyba odłożyć na Maybacha, skoro utrzymać rodzinę niektórzy potrafią za 900. Trochę po miesiącu zostaje i tak przez 5 lat, bo tyle chyba trwa kadencja zarządu ...
Popieram nikomu konkretnie nie zaglądać do kieszeni. Jeszcze anegdota sprzed I wojny:
Synek pyta: Tato, ty ubierasz białą koszulę na Wielkanoc, a sołtys co niedzielę w takiej do kościoła chodzi...? - Bo sołtys bogaty jest, stać go częściej koszulę kupić. - A Starosta, Tatku? - Starosta na co dzień w białej koszuli z mankietami chodzi! - A Najjaśniejszy Pan we Wiedniu, Tatku? - Cysorz co tylko świeżą koszulę nałoży, to zaraz zdejmuje, i drugą nową ubiera - i zaraz zdejmuje, i trzecią...
Wysłany: 2011-11-04, 16:34
eplus napisał/a:
Przy zarobkach 25.000 nie problem chyba odłożyć na Maybacha, skoro utrzymać rodzinę niektórzy potrafią za 900.
Chyba nie bardzo, sprawdziłem z wrodzonej ciekawości maybach "golas" w wersji 57 to niespełna 2mln zł, 62 (dłuższa wersja) 2,8mln zł. Nadal, znając gościa twierdzę, że gdyby miał taką zachciankę kupiłby go
Ale bałby się, że mu go ukradną albo że się rozbije, płaciłby 300.000 rocznie za OC+AC+NNW, spałby źle i był nerwowy z tego powodu - w sumie trochę go rozumiem.
Ale bałby się, że mu go ukradną albo że się rozbije, płaciłby 300.000 rocznie za OC+AC+NNW, spałby źle i był nerwowy z tego powodu - w sumie trochę go rozumiem.
A jak już jesteśmy przy władzy*) eplusie to cóś ciut nowszego:
Do Breżniewa przyjechała z wizytą jego matka gdzieś z dalekiego kołchozu.
Została przyjęta jak głowa państwa, oprowadzona po fabrykach, muzeach, odbyły się przyjęcia na jej cześć.
Odjeżdżając, mówi do syna:
- To wszystko Twoje, Lońka?
- Tak, mamo.
- Uważaj, synku, bo jak przyjdą komuniści, to Ci wszystko ukradną!
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2011-11-04, 23:18, w całości zmieniany 4 razy
Reklama Yeti - facet przyjeżdża limuzyną do warsztatu tuningowego i chce mieć większy bagażnik, wyższe zawieszenie, no i żeby wyglądał jak miejski SUV - o, jak ta Skoda Yeti (która właśnie staje na ulicy). Tyko po co tam zajechała ta Skoda...? Może po to, żeby upodobnić się do... ?
Jak dla mnie to wszystkie te reklamy z Dacia sa fajne . Bez napinania sie.Pokazuja ze mozna kupic dobre auto w dobrej cenie i nie trzeba wcale przeplacac jak w innych markach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum