Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Ogłoszenie 
JEDNA SPRAWA = JEDEN TEMAT

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: laisar
2008-12-21, 01:07
Forum Dacia vs. Forum BMW
Autor Wiadomość
Łukasz 

Marka: Opel
Model: Astra F
Silnik: 1.4 60 KM
Rocznik: 1995
Wysłany: 2008-04-27, 22:30   Forum Dacia vs. Forum BMW

Panowie, może ze względu na to że jestem obecnie dość poważnie pod wpływem alkoholu, ahh ten Słowacki koniak, ale zabrało mi się jakoś na gorzkie żale teraz i postanowiłem to tu umieścić, otóż jak wiecie jestem miłośnikiem samochodów Dacia od roku 2004 kiedy Logan wszedł na rynek, ale nie mam, nigdy nie jechałem i najprawdopodobniej nigdy nie kupie samochodu Dacia, mam natomiast Audi i BMW z początku lat '90 i o ile Audi traktuje tylko jak 1300 kg żelaza, o tyle BMW to dla mnie coś innego to styl życia. Jestem czynnym forumowiczem Forum BMW-Sport, mam ponad 450 napisanych postów i spędziłem tam już ponad 100 godzin, ale jednocześnie byłem także na forum Dacii tak tym jak i poprzednim zainstalowanym na serwerze fora.pl i muszę przyznać jedno to tu na forum Dacii Klubu czuję się zdecydowanie lepiej, bo jest tu na prawdę miła przyjazna i rodzinna atmosfera, a na BMW-Sport bywa różnie może ze względu na to iż jest tam już sporo użytkowników i nie trudno o plewy, ale tu jest po prostu fajniej, dlatego mam nadzieję że nie będziecie mi mieć za złe że mimo iż nie mam i mieć nie będę Dacii, a właśnie nastawiony jestem na BMW markę z którą macie złe wspomnienia ze względu na zachowanie się użytkowników BMW na starym forum to będę tu wpadał i się udzielał jak pozostali forumowicze Dacii Klubu.

Wiem jednak że wielu miłośników BMW tu zagląda i muszę to sprostować co napisałem, fakt na BMW-Sport nie ma aż takiej atmosfery jak tu, ale jest tam kilkanaście na prawdę porządnych ludzi którzy nie szczędzą swojego doświadczenia i zawsze służą pomocą za co im gorąco dziękuje miedzy innymi: Kyokushin'owi za to iż ma zawsze życiowe poglądy, rorafalki'emu za to że poruszy niebo i ziemię żeby tylko pomóc w potrzebie, ..::CZARNY::..'emu za to iż jest wzorowym moderatorem i robi tylko to co do niego należy, stones1'owi za dobre słowo w każdej dziedzinie i jeszcze kilku osobą które są wartościowe na tym forum, ale fakt jest taki że mimo posiadania przez mnie BMW zostaję na forum Dacia i rezygnuję z BMW-Sport, mam dość kłótni wyzwisk i nieuzasadnionych zmian w "przepisach" forum o których nikt nic nie wie....

Dobra to koniec tej litanii, bo idę spać rano muszę wskoczyć w Bumetę i z rykiem silnika zajechać pod szkołę....

KaS602 

Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012
Wysłany: 2008-04-27, 23:35   

Łukasz napisał/a:
ale nie mam, nigdy nie jechałem i najprawdopodobniej nigdy nie kupie samochodu Dacia

O to raczej nikt nie ma i nie bedzie mial pretensji...
Łukasz napisał/a:
a na BMW-Sport bywa różnie może ze względu na to iż jest tam już sporo użytkowników i nie trudno o plewy

to juz wiemy...
Łukasz napisał/a:
ale tu jest po prostu fajniej

to tez wiemy... ;-)

To, ze mamy inne podejscie do motoryzacji oglnie rozumianej i wlasnego samochodu nie dyskfalifikuje nikogo w udziale w "zyciu" forum. Wrecz przeciwnie - warto znac zdanie i opnie innych, do czasu, kiedy jest w satnie brac udzial w merytorycznej dyskusji i zachowuje sie w miare poprawnie... :-)
Łukasz napisał/a:
mam dość kłótni wyzwisk i nieuzasadnionych zmian w "przepisach" forum o których nikt nic nie wie....

A tu nie ma nawet regulaminu i wszyscy sa szczesliwi... i nie ma nawet zadnego ostrzezenia... :mrgreen:

I na koniec: Podobnie jak Ty (najprawdopodobniej, jak sam napisales) nigdy bys nie kupil Dacii, tak ja nigdy bym nie kupil uzywanego samochodu z wyzszej klasy za kase chocby malego, ale nowego samochodu... I co z tego...?
Szerokiej drogi i zadowolenia z beemki :-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi