Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE
Wysłany: 2008-08-11, 20:55
Kopara opadła mi do ziemi kiedy zauważyłem temat "o mnie" ma prawie 600 wejść i ponad 20 komentarzy. Przypisuję to tylko i wyłącznie maniakalnemu stosunkowi ZeneCa do myślących inaczej niż on (znaczy m.in. mnie), nie zaś moim niezaprzeczalnym zaletom;).
Kilka wyjaśnień:
Nie znam Palikota, ale podoba mi się jego styl. Co więcej, Palikot mówi bez wzajemnego lizania się po jajach o rzeczach ważnych w Lublinie a nawet bulwersujących. Słynna konfa z gumowym fiutem i spluwą była spowodowana tym, że w lubelskiej policyjnej izbie zatrzymań od lat gwałcono aresztowane kobiety. ZeneC pewnie by zrozumiał grubawą aluzję Palikota gdyby posmakował policyjnego fiuta w tyłku albo w ustach. Czego oczywiście ZeneCowi nie życzę...
Zalożyłem (a właściwie obudziłem stary) bloog, żeby m.in nie prowokować na forum dacii niepotrzebnych spięć.
Nie należę do PO i za Chiny Ludowe tam nie wstąpię. Co ciekawe, bliższe mi są ekonomiczne poglądy PiS i RM niż PO, ale psychopatyczne skłonności PiS i RM w sferze obyczajowej, politycznej, moralnej skutecznie mnie odpychają.
Gruzini dostali po mordach. Można to nazywać jak się chce, ale cała kaukaska zadyma sprowadza się do tego, że Gruzja dostała solidnie w pysk. Na własne życzenie zresztą. Szkoda tylko tysięcy zabitych cywilów. Nasi pomyleńcy spod znaku kaczki i nietoperza pewnie uważają, że było warto żeby zobaczyć wiejących (przez kilkadziesiąt minut) Rosjan.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum