Wysłany: 2011-05-27, 20:47 Naklejki klubowe - trzecia edycja
Dzięki współpracy koleżanki koleżanki i samej mausi64 (; został wydrukowany nowy nakład klubowych nalepek - aczkolwiek tym razem, zgodnie z wolą ludu, są one przeznaczone do naklejania "pod" szybę (:
Technologia ta spowodowała jednak podniesienie kosztu produkcji, więc cena nowych nalepek to całe 1 zł.
Zamówienia: tradycyjnie - proszę napisać w niniejszym temacie ile zamawiacie naklejek oraz jednocześnie przysłać do mnie PW lub do Marka1603, z tą samą informacją oraz danymi adresowymi oraz sposobem wysyłki (jej koszt - wg cennika Poczty Polskiej).
Tymczasowo, nalepki są dostępne wyłącznie u mnie, ale mam nadzieję, że się zmieni - jeśli więc ktoś jest chętny do dystrybucji, to proszę o kontakt, a ogłoszenie zostanie wtedy zaktualizowane.
Jeżeli ktoś chciałby przy okazji wesprzeć utrzymanie forum (domena i serwer), to oczywiście może - wszelkie nadwyżki trafią do Marcina, Wielkiego Administratora (:
Namawiam osoby z jednego miasta czy danej okolicy do wspólnego zamawiania - będziecie mieli okazję do spotkania (;
Na koniec: proszę nie pytać, czy naklejki są jeszcze dostępne - gdyby do tego doszło, to po prostu bym poinformował...
Proszę nie pytać, czy naklejki są jeszcze dostępne - gdyby ich zabrakło, to byłaby o tym informacja.
laisar napisał/a:
proszę napisać w niniejszym temacie ile zamawiacie naklejek oraz jednocześnie przysłać do mnie PW lub do Marka1603, z tą samą informacją oraz danymi adresowymi oraz sposobem wysyłki (jej koszt - wg cennika Poczty Polskiej).
...W przeciwnym razie można dłuuuugo czekać, aż ktoś się dokopie do tego tematu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum