Byłam tylko raz i tylko w salonie. Jeśli chodzi o sprzedawcę, to nie mam nic do zarzucenia - pokazywał wszystko co chcieliśmy i był cierpliwy jak zawodowy sprzedawca. Wygodne jest to, że filię urzędu miejskiego maja w budynku obok - więc nigdzie nie trzeba jeździć żeby zarejestrować auto.
W serwisie jeszcze nie byłam.
Oni jakieś 2 czy 3 lata temu sprzedawali Deawoo, więc w sprawie serwisu spróbuj poszukać na tamtym forum.
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 DCI 4x4 Prestige Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 726 Skąd: Wro
Wysłany: 2014-04-10, 10:02
Ja kupiłem tam auto, 2 razy było w serwisie, raz na wgraniu nowego oprogramowania i raz na wymianie manetki. Dużo nie powiem ale obsługa miła, kompetentna, auto na czas i umyte. Za 3-4 mies będę robił przegląd więc będę wiedział więcej.
Witam
Właśnie jestem w ADD we Wrocławiu.
Najpierw kilka minusów:
- obsługa serwisu - na kierownika serwisu czekałem ponad pół godziny - pomimo faktu, iż na wizytę byłem wcześniej umówiony na konkretną godzinę.
W końcu po takim okresie czekania "zajął się" mną, Pan odpowiedzialny za tzw. serwis PRO. I teraz same plusy:
+ bardzo, miła, sympatyczna i rzeczowa obsługa.
+ pełne profesjonalne podejście.
+ wyjaśniliśmy wszystkie formalności (auto było wcześniej serwisowane w innym ASO) i od razu pojechało na serwis.
Teraz czekam sobie na wygodnej sofie :)
Za wymianę oleju wraz z filtrami oleju i powietrza mam zapłacić 570 zł ...
Czy to dużo czy mało - czekam na wasze komentarze.
P.s.
Oczywiście wygrywają mi też nowe oprogramowanie w ramach gwarancji - związane z falowaniem obrotów silnika.
Podsumowując
Pierwsze wrażenie - kiepskie. Ale sprawa uratowana przez drugiego Pana od "serwisu pro" :)
Silnik: 1.5 DCI 4x4 Prestige Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 726 Skąd: Wro
Wysłany: 2015-12-17, 14:02
Harry718 napisał/a:
Witam
Właśnie jestem w ADD we Wrocławiu.
Najpierw kilka minusów:
- obsługa serwisu - na kierownika serwisu czekałem ponad pół godziny - pomimo faktu, iż na wizytę byłem wcześniej umówiony na konkretną godzinę.
W końcu po takim okresie czekania "zajął się" mną, Pan odpowiedzialny za tzw. serwis PRO. I teraz same plusy:
+ bardzo, miła, sympatyczna i rzeczowa obsługa.
+ pełne profesjonalne podejście.
+ wyjaśniliśmy wszystkie formalności (auto było wcześniej serwisowane w innym ASO) i od razu pojechało na serwis.
Teraz czekam sobie na wygodnej sofie :)
Za wymianę oleju wraz z filtrami oleju i powietrza mam zapłacić 570 zł ...
Czy to dużo czy mało - czekam na wasze komentarze.
P.s.
Oczywiście wygrywają mi też nowe oprogramowanie w ramach gwarancji - związane z falowaniem obrotów silnika.
Podsumowując
Pierwsze wrażenie - kiepskie. Ale sprawa uratowana przez drugiego Pana od "serwisu pro" :)
serwis jak serwis, proste rzeczy zrobia, jak masz cos co wymaga troche serce to nic z tego, nikt nic nie slyszy albo wmawiaja glupoty.
Z plusow zawsze myja auto i tyle.
Edit:maja tania robocizne, bez czesci przeglad w okolicach 150-180 pln (dokladnie nie pamietam juz)
Edit2: maja tanie pakiety dealerskie, w stosunku do Dlugoleki 300-400 pln nizej
Ostatnio zmieniony przez johnson 2015-12-17, 14:04, w całości zmieniany 2 razy
Koniec końców zapłaciłem jednak niecałe 470.
Olej Elf 5W40.
Rbg - 130 zł.
W moim wypadku z mycia auta zrezygnowałem - po pierwsze była duża kolejka ( a mi się śpieszyło) a po drugie - dzisiaj we Wrocławiu jest taka pogoda, że auto po wyjeździe z serwisu ;)
Tylko trochę mnie zdenerwowali.
Mieli mi wgrać nowy soft (falujące obroty) - a przeczyścili tylko przepustnice. Efekt - po dojechaniu do domu znowu obroty falują ...
Po świętach znowu trzeba będzie do nich podjechać :/
Wysłany: 2015-12-17, 16:05
Harry718 napisał/a:
Koniec końców zapłaciłem jednak niecałe 470.
Olej Elf 5W40.
Rbg - 130 zł.
W moim wypadku z mycia auta zrezygnowałem - po pierwsze była duża kolejka ( a mi się śpieszyło) a po drugie - dzisiaj we Wrocławiu jest taka pogoda, że auto po wyjeździe z serwisu ;)
Tylko trochę mnie zdenerwowali.
Mieli mi wgrać nowy soft (falujące obroty) - a przeczyścili tylko przepustnice. Efekt - po dojechaniu do domu znowu obroty falują ...
Po świętach znowu trzeba będzie do nich podjechać :/
Hmmm...
Cała nadzieja pozostaje w doradcy, który mnie obsługiwał - Paweł Wójcicki.
Okazało się, że on tam pracuję krótko. Wniosek - nie zdążył zdobyć złych nawyków. I miejmy nadzieję, że ich nie zdobędzie.
Gdy dzisiaj poinformowałem go, że obroty dalej falują - przeprosił i zapraszał na serwis jak najszybciej tylko będę mógł.
Tak więc w ADD są jeszcze pokłady "jasnej strony mocy" :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum