Dasti zmienił się troszke. Ma pomalowane na kolor stal metalik relingi, osłony podwozia, progi. Kolor najlepiej ze zdjęć oddaje zdjęcie relingów, ale najładniej wygląda to na osłonach tył i przód
Witam Kaminiołom jest niedaleko Kłobucka, wygląda naprawdę super idealny plener dla Dasterów.
Na kuperku jest obiekt mojej półrocznej pracy, coś o czym zawsze marzyłam i w końcu się "urodziło" Dla Ciebie foto obok zbiornika w Poraju z widocznym kuperkiem :) jak widzisz aura nie rozpieszcza
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2015-06-15, 14:10, w całości zmieniany 1 raz
Przypuszczam że zdjęcia nie oddają wiernie efektu jaki uzyskałaś poprzez przemalowanie niektórych elementów.
Najważniejsze że Tobie się podoba. Mi niestety osobiście bardziej podobało się jak były jasne szare, większy kontrast był. Ale oczywiście to tylko moje zdanie.
Bledna to tak "na chwilę" bo chcę zainstalować tą w chromie co Ty masz, to tak z nudów inwencja twórcza Mnie ten srebrny się podobał dopóki chromu nie było, potem nie wyglądał ten srebrny plastik wg. mnie dobrze. Ponadto osłonę i tak musiałam pomalować, bo pewna Pani postanowiła zaparkować pod Dusterem, a przy okazji pomalowałam progi, bo obcasami był całe obdrapane, więc przy okazji i poszły do malowania relingi, których kolor nigdy mi się nie podobał i tak to wyszło. Na żywo ładnie to wygląda, to jest taki kolor stal metalic, na zimę oddam felgi do pomalowania w tym samym kolorze
Marka: Dacia
Model: Sandero II Stepway Laureate
Silnik: 0.9 TCe 90 S&S
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2016-01-22, 12:39
kicia napisał/a:
Co to za kontrolka Ci się świeci na obrotomierzu na drugim zdjęciu?
Początkowo myślałem, że to problem z "ciśnieniem w oponach", ale z tego co pamiętam w tym samym czasie powinna się świecić jeszcze jedna - "wykrzyknik"?
Na zdjęciach macie odpowiedź co to za zwierz. Rano był na myjni, ale nie widać, taka pogoda
Dla ciekawskich Dasti nadal jest ze mną ma się dobrze chociaż mocno oberwał w kuperek, jak zrobi się ciepło pojedzie na operacje plastyczną
Dostał nowe orurowanie boczne i orurowanie tył, nowe kierunkowskazy . Tył nie jest założony, bo czeka najpierw na malowanie, boki są jutro zrobię zdjęcia.
Granatowa strzała jeździ ze mną od 2 tygodni i już tyle wyjeździła, nie jest moim autem, chociaż jestem jej pierwszym użytkownikiem, ale spędzamy razem 10 godzin dziennie. Świetnie się nią jeździ chociaż jest bardzo długa i nie w każde miejsce parkingowe się "upcham" Kontrolka, która się wyświetliła, to wskaźnik ciśnienia w oponach (czujnik został uszkodzony przy wymianie opon).
ddd.jpg
Plik ściągnięto 202 raz(y) 190,29 KB
dd.jpg
Plik ściągnięto 45 raz(y) 157,56 KB
Ostatnio zmieniony przez BLONDI83 2016-01-22, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Kontrolka, która się wyświetliła, to wskaźnik ciśnienia w oponach (czujnik został uszkodzony przy wymianie opon).
Cieszę się że to nie ta "wredna kontrolka", która u mnie czerwonym kolorem gryzła po oczach - tylko ładniejsza pomarańczowa.
Ale i tak mam nadzieję, że wkrótce bezproblemowo (i bezpłatnie) zniknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum