Mam pytanie do użytkowników nowych Dusterów II ,czy w zestawie multimedialnym navi itp. jest moze gdzieś ukryty CD odtwarzacz, bo nie widzę. Ja lubie sobie posłuchać swojej muzyki ze swoich płyt nie koniecznie mp3 z usb. Teraz użytkowałem seata leona 2018r z zestawem multimedialnym ,cd ukryli w schowku pasażera. Co bardzo mnie zdziwiło i ucieszyło zarazem, nie wspomne o dobrym zestawie audio. Czy podobne rozwiazanie jest w nowych Dusterach? Jeżeli nie to jakie macie pomysły na podłączenie swojego CD.
Ostatnio zmieniony przez GerardC 2019-01-08, 12:01, w całości zmieniany 1 raz
W większości nowych samochodów nie ma odtwarzacza CD w zestawie multimedialnym. W niektórych markach jest możliwość zamówienia dodatkowego odtwarzacza - tak, jak piszesz, montowanego najczęściej w schowku. Zazwyczaj koszt wynosi ok. 500 zł.
W Dacii nie ma takiej opcji.
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2951 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2019-01-11, 06:38 Re: CD a nowy Duster ll
GerardC napisał/a:
Mam pytanie do użytkowników nowych Dusterów II ,czy w zestawie multimedialnym navi itp. jest moze gdzieś ukryty CD odtwarzacz, bo nie widzę. Ja lubie sobie posłuchać swojej muzyki ze swoich płyt nie koniecznie mp3 z usb. Teraz użytkowałem seata leona 2018r z zestawem multimedialnym ,cd ukryli w schowku pasażera. Co bardzo mnie zdziwiło i ucieszyło zarazem, nie wspomne o dobrym zestawie audio. Czy podobne rozwiazanie jest w nowych Dusterach? Jeżeli nie to jakie macie pomysły na podłączenie swojego CD.
Zawsze mozesz podlaczyc discmena.
_________________ Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Model: Logan MCV II
Silnik: 1.0 SCe B4DB400
Rocznik: XII 2017
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 25 razy Dołączył: 26 Sty 2018 Posty: 944 Skąd: EL
Wysłany: 2019-01-11, 16:21
Po co zmieniać. Przegrać wszystkie swoje płyty na pendrive'a (w MS Windowsie) i nosić go ze sobą. Prostota, wygoda i wyświetlane tytuły piosenek na ekranie odtwarzacza USB-MP3.
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1956 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2019-01-11, 21:34
Niestety niektórzy sa tacy, że nie chce im się bawić w kopiowanie płyt CD do plików MP3 i tyle. Ja również posiadam seryjne radio ze swojej Lodgy z odtwarzaczem płyt CD jakby coś to na priv zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum