Wysłany: 2019-01-09, 00:14 MN3 - czyli media nav wersja 3 ( nie na windowsie)
Zapewne lada dzień będą już wydawane Dacie z nowym systemem( HW i SW) MN3 .
Jest juz dla tych szczęśliwców nowa strona do update softu i map ( oficjalne)
https://dacia.welcome.naviextras.com/index_pl.html
Można pobrać nowe przyborniki dla komputerów z Windows i Mac
Marka: Dacia
Model: NOWY DUSTER 3
Silnik: 1,0 ECO-G
Rocznik: 2024
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1252 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-01-11, 14:35
Nie pokazali wersji oprogramowania na filmiku. Wygląda na stare. Brak mi rozszerzonego bluetooth. Poczekamy na inne filmiki.
A oto szczegóły tego filmiku "Opublikowany 14 lut 2018
Multimedia navigation system Media Nav Evolution 3.0 in brand new Dacia Duster 2018 (Prestige)."
Więc między bajki
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1252 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-01-11, 19:14
shrek napisał/a:
Ja kupuje jak tylko znajde.
Masz racje, trzeba to mieć, by wreszcie przestać się tylko "ślinić" do MN3.
A tutaj trochę do poczytania / z prawej można wybrać tłumaczenie na polski/
AndroidAuto
AAuto.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 234,33 KB
Ostatnio zmieniony przez paul7 2019-01-11, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Masz racje, trzeba to mieć, by wreszcie przestać się tylko "ślinić" do MN3.
A tutaj trochę do poczytania / z prawej można wybrać tłumaczenie na polski/
AndroidAuto
Android Auto i Google zbiera bardzo duzo danych o samochodzie jesli to uzywamy. Natomiast Apple CarPlay jest w tym temacie o wiele mniej "informacjozerne" dlatego polecam iPhone zamiast czegoś z Androidem :)
Wysłany: 2019-01-12, 10:00
Bije się z myślami, o wyższości IOS nad Androidem, lub odwrotnie. W sumie to okazuje się , że wszyscy producenci, nawet procesorów , pakują w nie programy śledzące. Więc sam nie wiem. Ubezpieczyciele też wpadli na pomysł kontroli kierowców i po ich jeździe ustalają stawki ubezpieczenia. Takie czasy.
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3954 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-01-12, 15:06
A ja chyba jestem dziwny, albo nie z tej epoki, bo w ogóle mnie ten sprzęt nie pociąga... Dla mnie sprzęt w samochodzie ma być jak najprostszy i z minimalnymi możliwościami personalizacji zawartości i ustawień. Dlatego mam nadzieję, że ten MN będzie normalnie działał jak dotychczas, z menu Dacii i bez konieczności patrzenia na ikonki Androida
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum