Marka: Dacia Sandero III
Model: Comfort
Silnik: TCe100 LPG
Rocznik: 2021
Wysłany: 2021-11-11, 19:46 Alufelgi Sandero III
Przymierzam się do zakupu alusów do autka. Znalazłem na forum info, że jeśli chodzi o felgi 15'' to zalecane ET wynosi 40. Ja chciałbym wziąć coś takiego, zwłaszcza że oponeo zaleca jest również do stosowanie w zimie:
Wg oponeo "GWARANCJA DOPASOWANIA Gwarantujemy dopasowanie felgi do Twojego pojazdu."
Czy jednak różnica w ET między 40 fabrycznie i 45 na feldze na pewno nie będzie problemem przy montażu i eksploatacji? No i czy faktycznie one się będą nadawały do używania w zimie?
Ostatnio zmieniony przez leszek234 2021-11-11, 19:58, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2021-11-13, 20:34 Re: Alufelgi Sandero III
leszek234 napisał/a:
Przymierzam się do zakupu alusów do autka. Znalazłem na forum info, że jeśli chodzi o felgi 15'' to zalecane ET wynosi 40. Ja chciałbym wziąć coś takiego, zwłaszcza że oponeo zaleca jest również do stosowanie w zimie:
Wg oponeo "GWARANCJA DOPASOWANIA Gwarantujemy dopasowanie felgi do Twojego pojazdu."
Czy jednak różnica w ET między 40 fabrycznie i 45 na feldze na pewno nie będzie problemem przy montażu i eksploatacji? No i czy faktycznie one się będą nadawały do używania w zimie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum