Wysłany: 2026-05-12, 18:41 Jak ustawić - zaprogramować przycisk perso?
Jak zresetować, ustawić, zaprogramować przycisk perso w daci sandero 3? Obecnie, po dwukrotnym przycisnieciu przełącznikia wyłącza mi tylko prowadzenie w pasie, a jak zaprogramować dodatkowo wyłączanie ostrzeżeń o przekroczeniu prędkości? Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek721015 2026-05-12, 18:44, w całości zmieniany 3 razy
Marka: Renault
Model: Rafale
Silnik: E-tech 1.2
Rocznik: 2025 Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Sie 2021 Posty: 454 Skąd: małopolska
Wysłany: 2026-05-14, 13:09
Jeżeli to jest jeszcze wersja przed liftingiem obecnym (kwadraciki na atrapie i nowe multimedia) to w mojej instrukcji pisało wprost, że nie ma możliwości konfiguracji przycisku perso. Ale to był Jogger Hybrid z elektronicznym licznikiem. U mnie wyłączał on wszystkie pikacze... Jeżeli u Ciebie jest tylko asystent pasa to może jest szansa:
Spróbuj personalizacji przycisku perso na ekranie na liczniku ... Jeżeli masz wskazówkowy licznik to zobacz w ustawieniach na ekraniku pomiędzy prędkościomierzem a obrotomierzem.
_________________ Jeździć, tankować,
Nie żałować!
Zmieniać olej i filtry,
Bo twój samochód jest za..bisty!
Ostatnio zmieniony przez tomkasz 2026-05-14, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum