Nie wiem czy to nie bardziej pozegnanie... Czyli moze znow pisze w zlym dziale...
Zanim zostane wywalony z forum za niesubordynacje (albo sam zwieje skoro i tak moje teksty sa zmieniane) postanowilem jednak ujawnic swoj wizerunek ;)
Nie bój się - nikt Cię z forum nie wywali [: Decyzja o ucieczce to już Twoja własna sprawa, ale ja namawiam do zostania. Ale... nikt też Ci nie obieca, że Twoje teksty nie będą dalej przenoszone gdzie indziej (bo inaczej zmieniane nie są i raczej nie będą) albo że nie pojawią się do nich jakieś uwagi. Może pocieszy Cię jedynie fakt, że dotyczy to nie tylko Twojej osoby... (((;
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2009-02-23, 14:40
Prosic, bys zostal pewnie nikt Cie nie bedzie, tak samo, jak nikt Cie stad nie wyprosi - wolna decyzja. Przenoszenie i ingerencja w posty (jak Laisar wspomnial) nie dotyczy tylko Ciebie i chyba nie masz po co sie unosic.
Marka: Opel
Model: Astra IV
Silnik: 1.7 cdti
Rocznik: 2011 Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 888 Skąd: W-WA
Wysłany: 2009-02-23, 18:59
moje były nawet w całości usuwane i się tym nie przejmuje trzeba brać na wszystko poprawkę i na serio nie ma o co się unosić. Moderatorzy są jak TPSA maja monopol a do tego wszystko jest zgodne z prawem i jak powiedza tak ma być ;) ( tak ap ropo nikogo nie chce obrazic ani TPSA ani moderatorów więc niech się nikt nie obraża )
Marka: KIA
Model: Rio
Silnik: 1.4 16V
Rocznik: 2012 Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1371 Skąd: Warmia
Wysłany: 2009-02-23, 20:54
kier napisał/a:
A skąd wy to wiecie, ze ktos zmienia?
Ingerencja w post jest oznaczana u dolu kazdego postu, ktorego to dotyczy. Jak widac po powyzszym, choc nic z nim nie zrobilem.
kier napisał/a:
jakie ma znaczenie ze wydzielony, przeniesiony czy zmieniony
Ano ma. Wdlug nas - moderatorow - powinno byc czytelniej dla kogos, kto jest tu pierwszy raz i nie tylko.
gigi303 napisał/a:
moje były nawet w całości usuwane i się tym nie przejmuje
Ja zadnych postow jeszcze nie usunalem, chyba, ze laisarowi albo Erykowi sie zdarzylo. To, ze ubywa czasem postow z licznika moze wynikac z tego, ze jak juz wypatrze posty (tego samego autora) pisane jeden pod drugim, to lacze je w jeden.
Ostatnio zmieniony przez KaS602 2009-02-23, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Mam nadzieję, że dzisiejsze prace konserwacyjne nie będą miały na celu "dokręcenia śrubki" niesubordynowanym forumowiczom...
A tymczasem spadam - bo coś żółtego zaczyna migać mi przed oczami
_________________ Grunt - to umieć radzić sobie w życiu...
Obserwuję inne merytoryczne fora (na jednym mam uprawnienia moderatorskie) i gwarantuję Wam, że w porównaniu z nimi to, co się dzieje tutaj, to pełna, nieskrępowana swoboda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum