Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.5 dCi 85 KM
Rocznik: 2008
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 33 Skąd: nas tu tylu
Wysłany: 2009-03-05, 21:17 No to ja też
No to ja też w końcu się zarejestrowałem, a czytelnikiem jestem od ponad roku.
Na zbyt wiele moich postów raczej nie należy liczyć, bo lepiej mi się pisze na maszynie niż na komputerze
Witam Was wszystkich jak moich dobrych znajomych i pozdrawiam serdecznie życząc równości i szerokości pod kołami
I ja się też wpisuje, jutro odbieram moją drakulkę(wprawdzie 2008) ale wytargowałem ponad 10K rabatu. Po ładnych kilkunastu latach z citroenem(c15 nowe w 98, Berlingo nowe 2000 , berlingo używane w 2005)przesiadka na Rumuna z francuskim jednak rodowodem. Mam nadzieję, że nie będę załował a czytam to forum od ponad dwóch tygodni, jak tylko zdecydowałem się na auto. Jedyne co narazie mnie martwi to brak konkurencji w trómieście i niezbyt dobre opinie o dealerze. Zobaczymy przy pierwszym przeglądzie.
Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.5 dCi 85 KM
Rocznik: 2008
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2009 Posty: 33 Skąd: nas tu tylu
Wysłany: 2009-03-06, 17:50
Dziękuję za powitania i za serdeczne przyjęcie.
Darciu2 - również witam jako nieco "starszy" forumowicz
laisar napisał/a:
Witaj [:
Co Cię zainspirowało do rejestracji?
Pisać możesz na maszynie - a potem skan albo fotka do załącznika (;
W nieco późniejszym terminie będę miał propozycję dla forumowiczów
A co pisania jakoś sobie radzę, komputer jest bardziej tolerancyjny, można poprawiać błędy.
Maszynę lubię dlatego, że można silnie uderzać w klawisze (sama przyjemność)
Nova napisał/a:
Wow! Jakie oryginalne motto...
Życiowe?
To jedno z moich życiowych mott, nie mojego autorstwa. Nie jestem graficiarzem
Nooo... "propozycja"... brzmi tajemniczo - czekamy w napięciu (;
A w klawiaturę komputera też można nieźle pobębnić, tylko trzeba albo często ją później wymieniać, albo wybrać jakiś model przemysłowy (metalowa obudowa, gumowe guziole itd).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum