W oknie "Zobacz posty nieprzeczytane" wyświetla mi się ten wątek z jednym postem nieprzeczytanym, choć żaden nie jest oznaczony jako nieprzeczytany. Można coś z tym zrobić?
Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-05-13, 18:04
Beckie napisał/a:
W oknie "Zobacz posty nieprzeczytane" wyświetla mi się ten wątek z jednym postem nieprzeczytanym, choć żaden nie jest oznaczony jako nieprzeczytany. Można coś z tym zrobić?
Po wejsciu do spisu temtow w prawym gornym rogu kliknij: Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane
Wolałbym żeby reszta nieprzeczytanych jednak tam wisiała póki ich nie przeczytam. Czyli pozostaje przeczytać wszystkie a te co zostaną oznaczyć jako nieprzeczytane?
Było przez jakiś czas na forum przyklejone ogłoszenie o sprzedaży auta. Ogłoszenie chyba zniknęło ale informacja przyklejona w nieprzeczytanych mi została. Czy można to jakoś naprawić?
_________________ Jeździć, tankować,
Nie żałować!
Zmieniać olej i filtry,
Bo twój samochód jest za..bisty!
Nic nie widać na tych zrzutach, ale tak ogólnie to w każdym podforum jest nad tabelką z tematami link "Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" - powinno pomóc.
Może kogoś zablokowałeś? Czytasz wątek, ale nie widzisz posta zablokowanego autora (oczywiste), więc wątek nadal jest "nieprzeczytany". Ja tak miałem z Cavem albo z Powolnym.
Nikogo nie blokowałem i nic prócz czytania i odpowiadania na posty nie robię na tym forum. Wg mnie chodzi o ten wątek na stałe przypięty a potem zdjęty (sprzedaż).
_________________ Jeździć, tankować,
Nie żałować!
Zmieniać olej i filtry,
Bo twój samochód jest za..bisty!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum