..., ale swego czasu pod murem starego cmentarza na Pobitnem stał ,,Czerwony Passion" z relingami na dachu, tak na oko identyczne jak Twoje, piotrres
Loganik
TaK na oko to by był mój tylko, że pownien być "Torreador Roge" Dość często tam bywam, bo mam tam Dziadków, a od niedawna Tatę.... I zrobiło się poważnie.
Kolego swissman proszę nie siać zamętu - sadolin do malowania klocków hamulcowych się nie nadaje, bo jest na bazie wosków. Zostańmy lepiej przy drewnochronie!
Kolego swissman proszę nie siać zamętu - sadolin do malowania klocków hamulcowych się nie nadaje, bo jest na bazie wosków. Zostańmy lepiej przy drewnochronie!
a ja tam pozostane przy sadolinie... lepiej trzyma i robactwa nie nawlazi... a ze troche smierdzi... coz, kazdy sobie moze po swojemu... a ze troche wosku to nie szkodzi... ja kiedys, dawno temu, w rowerze jak zmienialem sobie gumki przy hamulcach to zawsze dawalem kropelke oleju pod gume i po paru hamowaniach guma ladnie sie rozcierala po obreczy i jak sie zahamowalo to sie zahamowalo... mozna bylo deba stanac w miejscu...
dobre farby podobno sa firmy magnat... nanotechnologia panie... cuda, XXI wiek... tylko nie wiem czy taka do klockow daciowatych robia...
a bo sie cholery jakies trzykolowce rodzily i to w roznych kolorach....
U mnie z romansu zielono-szarego trekingowego "Authora" z takąż czarno-czerwoną damką wyszedł też dwukołowiec, ino rózowy i z bocznymi kółkami
Georg Mendel w grobie się przewraca ! Wóda na młyn kreacjonistom
PAPIRUS napisał/a:
a propo tego że jednak gdzies zakladali te klocki drewniane -to nie zapalaly sie podczas hamowania?
u mnie siiiwyyyy dyyyymm!!! zwłaszcza po natarciu przepalonym olejem po frytkach !
Ino te dioksyny !
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
A ja w swojej maszynie mam ogranicznik prędkosci, przy 100km/h włącza sie i mowi:gdzie się tak śpieszysz, przy 120-po cholere bym tak pędził, powyżej 120- nie nadaje się do druku i trzeba zwolnić Nie działa jak jadę sam
Wysłany: 2008-05-26, 21:08 Prędkościomierz x. R. Jakubowskiego
loganik napisał/a:
A ja w swojej maszynie mam ogranicznik prędkosci, przy 100km/h włącza sie i mowi:gdzie się tak śpieszysz, przy 120-po cholere bym tak pędził, powyżej 120- nie nadaje się do druku i trzeba zwolnić Nie działa jak jadę sam
Loganik
Loganik
Myślę,że pomocny będzie tu śpiewnik ks. Roberta Jakubowskiego:
Ty decydujesz co śpiewasz !!!!
Wykaz piesni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija
się następujące prędkości :
80 km/g - Poblogosław,Jezu drogi..
90 km/g - To szczęśliwy dzień...
100 km/g -Coż Ci Jezu , dam...
110 km/g - Ojcze,Ty kochasz mnie..
120 km/g - Liczę na Ciebie Ojcze...
130 km/g - Panie przebacz nam...
140 km/g - Zbliżam się w pokorze...
150 km/g - Być bliżej Ciebie chcę..
160 km/g - Pan Jezu już się zbliża ...
170 km/g - U drzwi Twoich stoję Panie...
180 km/g - Jezu jest tu...
200 km/g - Witam Cię Ojcze...
220 km/g - Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie ...
UWAGA !!!
Warning ! Achtung ! Wnimanie ! Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120
km/godz.. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi.
W OLTCIT były klocki z prasowanego ciśnieniowo drewna
wytrzymywały kilka lat eksploatacji
Ręczny był na wszystkie cztery koła
ale w tych czasach niestety już niechętnie
producenci wkładają drewniane klocki
do aut.
A drewniane wcale nie znaczy gorsze.
Też mam taki ogranicznik prędkości jak Loganik. Zapewniam że bardzo skuteczny. A do tego 6-cio latek z tyłu: "Tato tam był znak ograniczenia do 50 km/godz a ty jedziesz 60!" Zaraz zacznie mi wystawiać mandaty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum