1. Termin zgłaszania chętnych do 31.05.2020r. Po tym terminie proszę o kontakt w sprawie noclegów. Jednodniowy proszę o zapisy.
2. od 01.06 do 30.06.2020r. zbieram pieniążki (całość). Dopuszczam przedłużenie terminu po indywidualnym kontakcie.
3. Rezygnacja możliwa jedynie jako zastępstwo na zarezerwowane miejsce - ustalenia z Agro.
4. Zgłoszenie, a brak wpłaty w terminie skutkuje skreśleniem z listy po nieskutecznej próbie kontaktu z mojej strony, dlatego najlepiej podać nr telefonu na PW to wyślę SMS-a.
5. Proszę zrozumieć, że jeżeli ktoś decyduje się na proponowane wyżywienie to i na opłaty z tym związane. Rozliczam się za osoby i nie mam zamiaru za kogoś ponosić kosztów. Można zrezygnować z wyżywienia ale wtedy wszystko we własnym zakresie.
UWAGA!!!
Informacja dla osób będących pierwszy raz.
Po wpisaniu na listę proszę o PW z jakimiś danymi do kontaktu. Czerna 2020 i nr tel., e-mail.
Ze względów osobistych miałem zlotu nie organizować ale w związku z licznymi prośbami i namowami zdecydowałem się z wami spotkać.
Ze względu jednak na ograniczony czas mam prośbę. Kto może niech postara się zorganizować sponsorów na nagrody w konkursach dla dorosłych i dzieci. W przeciwnym wypadku będą tylko dyplomy i pucharki.
nie mówię nie, nie mówię tak... wiadomo jak to było rok temu. Najwięcej zależy od zdrowia (choć tu na prostą już wychodzę) no i Pauliny a dokładnie jej pracy (dyżur plus rada pedagogiczna)
_________________ jednoosobowy SANDERO OFF ROAD TEAM POLAND
Marka: Renault
Model: Megane IV Grandtour
Silnik: 1,5 DCI
Rocznik: 2017 Pomógł: 51 razy Dołączył: 02 Mar 2019 Posty: 1756 Skąd: Radzionków
Wysłany: 2020-02-17, 23:29
Jeśli będę chciał wpaść na jeden dzień jak w tamtym roku to trzeba się na listę wpisać? Przybyło mi obowiązków i aktualnie nie jestem w stanie tego określić.
Na razie bez zmian, ponieważ jest tyle czasu, że wszystko może się zdarzyć.
Problem mają kluby, które organizują w czerwcu czy nawet w maju zloty. Przenoszą na wrzesień.
Zawsze można zorganizować ankietę.
Jak rozumiem, wpłatę musisz zrobić w czerwcu. Więc mamy czas na oczekiwanie na zażegnanie epidemii. Myślę, że Agro też pójdzie nam trochę na rękę z ostateczną decyzją, co da nam dodatkowy czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum