Wysłany: 2020-07-09, 19:18 Trzeci rząd siedzeń / kanapa w Lodgy - ile zajmuje?
Nie mogę znaleźć informacji o ile mniejszy jest bagażnik w Lodgy przy złożonym, ale nie wymontowanym całkowicie trzecim rzędzie. W salonie widziałem to "na oko", ale nie wpadłem na zmierzenie jakąś miarką.
Czy ktoś mógłby podrzucić dane na ten temat? W oficjalnych wymiarach tego nie mam. Ewentualnie może ktoś z posiadaczy mógłby zmierzyć "w naturze" o ile skraca się długość bagażnika w stosunku do opcji bez trzeciego rzędu.
Zastrzel mnie (choć wolałbym nie), ale tego konkretnego wymiaru nie mogę znaleźć nigdzie. Ani na forum, ani w Google. Za to w jednym z testów udało mi się wyczytać, że pojemność bagażnika przy złożonym III rzędzie wynosi 634 litry.
Stosują prostą proporcję i przyjmując ze schematów, że długość bagażnika bez III rzędu wynosi 118 cm, wychodzi że ze złożonym III rzędem będzie to ok. 90 cm.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum