Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 113 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3788 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-07-21, 13:18
"Optycznie" te wszystkie wersje niczym się nie różnią, czyli poza zmianą numerka nie widać żadnej różnicy w wyglądzie, działaniu czy obsłudze.
W związku z tym po prostu wgrać najnowszą, czyli 1.0.15.3 z wszystkimi poprawkami.
Czytałem, że właśnie 1.0.15.3 ma jakieś błędy typu tłumaczenie, przycisk ustawień zamiast nawigacji, dodatkowo komuś się zaczęła wyłączać po aktualizacji, jak się do tego odniesiesz? Są jakieś changelogi?
Wersja: Outdoor Pomógł: 113 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3788 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2023-07-22, 13:14
Nie miałem nigdy żadnych problemów z tą wersją. Widziałem ten wątek z wyłączaniem, ale to jakiś dziwny jednostkowy przypadek, moim zdaniem bez związku z softem. Rzeczywiście, był błąd w opisie nawigacji, ale nawet jeśli tego dotąd nie poprawili, to istnieje bezproblemowa "łatka", która przywraca prawidłowy opis- sam to robiłem u siebie dość dawno temu.
Po updacie niestety tłumaczenie ma lekki problem, między innymi błąd zamiast "nawigacja" jest button "ustawienia". Dodatkowo mam wrażenie, ze wcześniej widziałem na mapie numery budynków a po update z uwolnieniem ich nie widzę, wiesz może które pliki/opcje za to odpowiadają? Mam też wrażenie, że cały system mocno zwolnił po samej aktualizacji :/
Ostatnio zmieniony przez newcomer 2023-07-29, 00:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2023-07-29, 11:33
System na pewno nie zwolnił, nic takiego nie zauważyłem i chyba nikt też nic takiego nie zglaszał. Jeżeli aktualizowałeś sam system (a nie system z mapami), to na pewno nie miało to też wpływu na zawartość map. Na ten napis Ustawienia jest skuteczna łatka, ale chwilowo nie pomogę bo jestem na wyjeździe bez dostępu do kompa. Może ktoś inny poratuje Cię linkiem.
System na pewno nie zwolnił, nic takiego nie zauważyłem i chyba nikt też nic takiego nie zglaszał. Jeżeli aktualizowałeś sam system (a nie system z mapami), to na pewno nie miało to też wpływu na zawartość map. Na ten napis Ustawienia jest skuteczna łatka, ale chwilowo nie pomogę bo jestem na wyjeździe bez dostępu do kompa. Może ktoś inny poratuje Cię linkiem.
możliwe, że tylko mi się wydawało. Wywaliłem dodatkowe mapy jakichś dziwnych krajów i zostawiłem samą Polskę. Dzięki, mogę poczekać, to nie na gwałt :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum