Co trzeba mieć i ile kosztuje założenie motoryzacyjnej agencji prasowej. Oczywiście wiem, że trzeba mieć domenę, chwytliwą nazwę i niepowtarzalny styl i zespół redakcyjny. Ale co oprócz tego...
_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
Przede wszystkim potrzebowałbyś założyć własną działalność gospodarczą, a to już jest problem.
Poza tym agencja prasowa to już bardzo poważne przedsięwzięcie, trzeba mieć reporterów, dostęp do informacji... nie może się to opierać na kopiowaniu wiadomości z innych serwisów. Na początek pomyśl może o jakimś portalu motoryzacyjnym...
_________________ Dacia Logan 1.4 MPI 75 KM, wersja Access + poduszka pasażera
2007 - 2012, ok. 86 tys. km
To był naprawdę fajny wóz!
www.psur.pl - moja strona o podróżowaniu po Polsce
A jak Ty to widzisz? Przynajmniej "z grubsza". Coś o zespole redakcyjnym? Z czego chciałbyś czerpać zyski? Ile masz czasu na ewentualną próbę realizacji pomysłu? (nie pamiętam, ale 18-tu lat chyba nie masz? Chyba się nie obrazisz - tylko kobiet o wiek się nie pyta). Ja myślę o rozkręceniu jakiegoś interesu (mam dość pracy w budżetówce) i różne pomysły mi przychodzą do głowy.
Trzeba by zalozyć plana konkretnego co ma być na takim portalu?czym ma się zajmować i czy juz czegos podobnego nie ma-no i pewnie to cosik czasochłonne,a mogę spytac do czego taki portal? bo ja to laik w tych sprawach
_________________ DACIA LOGAN MCV 1.4M 65000 km :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum