Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-12-10, 12:49
ajax napisał/a:
Jeśli byłbyś uprzejmy wyjaśnić. Pewnie mam zaćmienie piątkowe, ale nie kumam
Była to wycieczka osobista do kolegi krakry1, który, jak deklaruje, pion moralny ma niezwykle sztywny, ale o sztywności zmiennej, zależnie od upodobania - dla części prawa jest sztywny, dla części - czemuś flaczeje. :)
ajax, super trasa aż by się chciało jechać, szczególnie na ten wschodni kawałek ale ad rem - sprawdź dokładnie ten kawałek w Norwegii, tam może być sporo odcinków płatnych plus płatne tunele, przejazdy przez miasteczka itp atrakcje...
Marka: Daćka i "łopel"
Model: Duster 4X4
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 912 Skąd: z Powołania ;-P
Wysłany: 2011-12-11, 14:32
Karud napisał/a:
ajax, super trasa aż by się chciało jechać, szczególnie na ten wschodni kawałek ale ad rem - sprawdź dokładnie ten kawałek w Norwegii, tam może być sporo odcinków płatnych plus płatne tunele, przejazdy przez miasteczka itp atrakcje...
Marka: Daćka i "łopel"
Model: Duster 4X4
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 912 Skąd: z Powołania ;-P
Wysłany: 2011-12-11, 14:39
Oczekuję informacji od zainteresowanych wspólnym wyjazdem. Proszę zrozumieć - spraw byłoby dużo do ustalenia, a nie jest to wyjazd do cioci w sąsiednim województwie. Turcję dogrywaliśmy przez 4 miesiące, a i tak okazało się, że nie wszystko było idealnie
Jak pisałem wcześniej preferowane będą 4X4, najchętniej Dustery (może przy okazji zrobi się jakąś reklamę marki i modelu), ale to wcale nie oznacza, że nie mogą być inne wozy. To nie jest wyjazd typowo off-road czy sportowy lecz turystyczny - turystyka kwalifikowana - z jakimiś elementami terenowymi jeśli drogi będą tego wymagać. Natomiast mamy zamiar o ile to tylko będzie możliwe omijać hotele, kempingi itp
Wiem, sprawdzę i THX.
Może się dołączysz?
Fordem S-max chyba bym daleko nie zajechał... to jest raczej nisko zawieszone IMO A Duster co prawda bardzo mi się podoba od długiego czasu, ale chyba poczekam aż będzie u nas dostępna wersja 2,0 140 KM bo dynamika obecnej benzynki lekko mija się z moimi upodobaniami...
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-12-11, 21:42
Taki s-maxik to idealne autko na dalekie wojaże, ale po utwardzonych drogach... Ideałem byłby prześwit, możliwości terenowe z dustera a buda, wykończenie, silnik i komfort z s-maxa... Wiem, wydziwam no ale pomarzyć można;)
Taki s-maxik to idealne autko na dalekie wojaże, ale po utwardzonych drogach... Ideałem byłby prześwit, możliwości terenowe z dustera a buda, wykończenie, silnik i komfort z s-maxa... Wiem, wydziwam no ale pomarzyć można;)
Jakbym skądś znał te marzenia Owszem na niemieckie autostrady to super samochód, na dziury podwarszawskich osiedli już mniej... a na drogi rosyjskiej północy (nawet jak to tylko Karelia) ???
Laisar
Cytat:
Pewniejsze może się okazać sprowadzenie z Matuszki Rassiji, bo jak na razie to nie wiadomo czy u nas w ogóle będzie, a co dopiero mówić - kiedy...
to bardzo smutne... ktoś na forum wspominał, ze coś słyszał o 2012 ...
Ostatnio zmieniony przez Karud 2011-12-12, 00:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum