Witam wszystkich, jestem Francuzem, mieszkam w rejonie Nicei i mam trochę widać od czasu do czasu
Widziałem, że wiesz, trochę jak mój kurs, aby przerywanego wycieraczek regulowane z przodu lub nawet montażu tylnej wycieraczki przerywany
I tłumaczyć moje teksty z google, więc nie wiem, czy warunki są dokładne
Mam wiele sandero I majstrował (tempomat, przerywany tylnej wycieraczki, automatyczne reflektory, cztery okna, puls, itp. ...) i prochowiec, który ma więcej z przodu iz tyłu radar, orurowania, przerywanego wycieraczek regulacja otworu z przodu z funkcją CAR w przypadku uderzenia, itp. ....
Witam wszystkich, jestem Francuzem, mieszkam w rejonie Nicei i mam trochę widać od czasu do czasu
Widziałem, że wiesz, trochę jak mój kurs, aby przerywanego wycieraczek regulowane z przodu lub nawet montażu tylnej wycieraczki przerywany
I tłumaczyć moje teksty z google, więc nie wiem, czy warunki są dokładne
Mam wiele sandero I majstrował (tempomat, przerywany tylnej wycieraczki, automatyczne reflektory, cztery okna, puls, itp. ...) i prochowiec, który ma więcej z przodu iz tyłu radar, orurowania, przerywanego wycieraczek regulacja otworu z przodu z funkcją CAR w przypadku uderzenia, itp. ...
dobry wieczór wszystkim
Salut,
Bienvenue sur notre forum. L'un des meilleurs forums Dacia en Europe.
Qu'est qu'il y avait d'interessant pour toi dans notre forum?
Merci pour ta presence et pour tes tutos. Nous apprecions tout les suggestions comment faire des modifs lesquelles vont ameliorer nos Dacias.
N'hesite pas a ecrire aussi en francais a cote car Google translator n'est pas toujours le meilleur traducteur entre nous. Ca va nous permettre de verifier la traduction par rapport a original.
On se debrouille.
Bienvenue sur notre forum. L'un des meilleurs forums Dacia en Europe.
Qu'est qu'il y avait d'interessant pour toi dans notre forum?
Merci pour ta presence et pour tes tutos. Nous apprecions tout les suggestions comment faire des modifs lesquelles vont ameliorer nos Dacias.
N'hesite pas a ecrire aussi en francais a cote car Google translator n'est pas toujours le meilleur traducteur entre nous. Ca va nous permettre de verifier la traduction par rapport a original.
On se debrouille.
Sympa ton Duster.
-------------
Cześć,
Witaj na naszym forum. Jednym z najlepszych forum o Dacii w Europie.
Co Cię zainteresowało na naszym forum?
Dziękujemy za Twoją obecność i Twoje tutoriale. Doceniamy wszystkie sugestie, jak dokonać modyfikacji, które poprawią nasze Dacie.
Nie wahaj się pisać też obok po francusku, bo Google translator nie zawsze jest najlepszym tłumaczem wśród nas. To nam pozwoli zweryfikować tłumaczenie z oryginałem. Radzimy sobie.
bonjour et merci pour vos messages
ce qui m'a donné envie de venir m'inscrire, c'est surtout le partage de connaissances, j'ai connu votre forum au tout début du sujet sur les UCH et depuis, je viens y faire un tour de temps en temps
j'ai vu que vous aviez beaucoup de liens qui se rapportaient à mes montages et je vous en remercie
j'adore faire des modifications sur mes dacia car elle le permettent, je n'ai plus tout à fait en tête tout ce que je leur ai fais voir mais il y en a beaucoup
j'utilise la CLIP Renault et aussi DDT2000 mais juste avec une interface KKL
je vais passer que de temps en temps vous voir car nous avons un nouveau né à la maison et ça prend beaucoup de temps
à bientôt
Wilfranck
Witam i dziękuję za wiadomości
to mnie chcą przyjść do rejestru, to przede wszystkim dzielenie się wiedzą, wiedziałem, że swoim forum na początku tematu i od UCH, po prostu spojrzeć od czasu do czasu
Widziałem, że masz dużo linków związanych z moimi edycji i dziękuję
I miłość do modyfikacji mojego dacia, ponieważ pozwala, mam bardzo dużo myślą o wszystkich widzę je zrobić, ale istnieje wiele
Używam CLIP Renault, a także DDT2000 ale tylko z KKL interfejs
Będę poruszać od czasu do czasu się z tobą zobaczyć, bo mamy noworodka w domu i zajmuje dużo czasu
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-01-28, 15:27
benny poczekaj, ja mieszkam na dalekim wschodzie, więc może z tej beczki:
Привет wilfranck!
Вы говорите по русский? Мы сами лингвисты B этом языке может быть тooже мы можем договорить
ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? - może hiszpański?
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2012-01-28, 15:50, w całości zmieniany 10 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum